TRADICIONALNA MANIPULACIJA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

TRADICIONALNA MANIPULACIJA

Oceni ovaj blog
Dogodiće se revolucija
Nikada se ni u jednoj predizbornoj kampanji, od ubistva Zorana Đinđića, nije toliko spominjala politička pozadina atentata. I to je, sa stanovišta javnog interesa, ogroman napredak. Problem je, međutim, što ta priča ne proizilazi iz političkih programa učesnika izbora, već dolazi iz Brisela, kao uslov za napredak u pregovaračkom procesu. -

See more at: http://www.danas.rs/danasrs/politika/dogodice_se_revolucija.56.html?news_id=276546#sthash.a0j7ySSf.dpufSvi veliki krvavi događaji , pa i ovaj atetentat , služe i služiće za manipulativno tiranisanje istine , časti i poštenja ; za ubijanje ljudskosti i njene duhovnosti na našim prostorima ! Mi nismo uspeli da rasvetlimo ni atentae , iz 1903 ; a bilo ih je na stotine u akciji apisovaca ! I danas veličamo te zločine i tu zločinačku udrugu , kao veliko patriotsko delo i herojski podvig! A to je bio masakr širom kraljevine , sa genocidnim radnjama ! Mi čak nemamo časnog istoričara koji će istinu o tome da nam obelodani !
Zato mislim da je sve ovo sluđivanje , ionako sluđenog i duhovno uništenog stanovništva ! A ta očekivanja od evrope , da nam pomogne ili pak rasvetli sve te zločine , pa i ovaj - sasvim su nerealna i manipulativna .
Ovo kažem , jer ta evropa ne želi , nit je ikad želela da nam saopšti istorijske istine - ne samo o nama , već i o njima ! Naša istorijska prošlost počiva na mitomanskim lažima i duhovnoj prljavštini - koju je u naše biće velikim zaslugama naših ništaka , utkala u nas evropska političko strateška mašinerija!
Kažu , kad čovek umre ide u pakao ili pak u raj ; a bogovi kad zamru , idu u ništavilo ! Mi , božanski i nebeski narod to znamo , jer živimo u ništavilu ! Zato su kod nas nemoguće revolucije ; jer se nezavisno od ishoda revolucije , duhovno civilizacijski napreduje - a mi posle svake " naše revolucije " duhovno i civilizacijski nazadujemo !
To dokazuje i ova oktobarska " revolucija " i zločini koje su u njemo ime počinjeni - jer , ona je srušila ljude iz "crveno-crne" koalicije , da bi njihovu vlast učvrstila i ovekovečila , a njih predstavila kao časne , poštene , vredne i nikad prevaziđene vladare !
Konačno , ta evropa zna sa kim je bila u zavadi , kome je zabranjivala svako čovečno kretanje po svom tlu , pa i zbog koga nas je bombardovala - kako se tad pravdala ; pa sigurno zna koga sad dočekuje , ljubi i ispraća uz sve državne počasti!

Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na Facebook Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na Google Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na My Yahoo! Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na Live Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na MySpace Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na Twitter Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na Digg Pošalji "TRADICIONALNA MANIPULACIJA" na del.icio.us

Ažurirano 22.02.2014. u 13:46, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari