šta čeka nobelova komisija - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

šta čeka nobelova komisija

Oceni ovaj blog
Jedan sveštenik se dosetio i izgradio kutiju za nepoželjne bebe ! Kutija je doro obezbeđena i javlja kad dobije novog stanara . Sveštenik na signal kutije , preuzima bebu i odnosi je u negovatelište , koje je osnovao.
Tu nepoželjni bivaju zbrinuti i život im biva spašen , na opšte njihovo i sveštenikovo zadovoljstvo.
Ovaj skormni div od čoveka , spašava ćutke nevine živote i raduje se spašenim životima koji mu mnogo daju!
Naravno ,ćute i oni koji mu pomažu u ovoj humnoj misiji -- sve ostalo nije ni važno !http://www.blic.rs/Riznica/Inspiracije/440250/Ova-kutija-je-spasila-na-desetine-zivota-Ne-zaboravite-lekciju-koju-ce-vam-odrzati


Spašavanje novorođenčića : kontejnera , smetlišta , zabačenih ulica i parkova , uličnih skitnica - napuštenih zveri ; dakle , sigurne i surove smrti , velika je misija , a potreba država u tranziciji i u takozvanim zemljama trećeg sveta.
U tim sverama , puk je surov i neljudski se odnosi prema ljudskom porodu i u opšte , prema potomstvu .
Deca koja nadžive dane novorođenčeta , bivaju surovo eksploatisana i prodaju se u trgovini organima.
Tu je Zverstvo prema potomstvu uobičajena je pojava.
Zato ovakvi ljudi , kao ovaj sveštenik , zaslužuju svo poštovanje ovoga sveta - a ne tamo neki , koji ta stanja programiraju i realizuju zarad svog bogatstva i vlasti nad ljudima i kite se ordenjem i nobelovim lentama .
Čovek da posumnja u nobelovce i njihovu svrsishodnost !'

Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na Facebook Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na Google Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na My Yahoo! Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na Live Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na MySpace Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na Twitter Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na Digg Pošalji "šta čeka nobelova komisija" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari