SAN - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

kross

SAN

Oceni ovaj blog
Danas sam videla tvoj lik na nebu,iznad zelenog brega. Tvoj osmeh bio je blistaviji od suncevih zraka. Sunce se povuklo pred sjajem tvojih ociju...

Sve je odjednom nestalo. U sekundi se rasprsilo u hiljadu leptirovih krila i nestalo. Moj divni,topli snu. Moja daleka sreco,zalutala zvezdo. Toliko zelim da te dodirnem svojom dusom,da zavirim u tvoje snove.

Nikada nisam sanjala da ce se meni desiti bajka. Da ce mi u srce i snove usetati princ,ciste duse i zelja iskrenih kao sto su i moje. Da,ali moja bajka je zavrsena. Mog princa vise nema. Surova stvarnost probudila me je iz najdivnijeg sna,sanjanog posle dugo kisnih i maglovitih snova.

Niko mi nije tako lepo govorio kao ti. Saputao nezno i zavodljivo. Radosti mog sna,tugo mog jutra...

Ocekujem te i neprestano trazim u magli zivota... Cekam te,iako znam da nikad necu biti tvoja... Neka te andjeli ljube umesto mene,grle te i miluju krilima svojim. Jer ja ne mogu.

Poslacu ti poljupce po vetru i cvet po ptici.... Ljubim te beskrajno slatki andjele moj.

Tvoja Princeza

Pošalji "SAN" na Facebook Pošalji "SAN" na Google Pošalji "SAN" na My Yahoo! Pošalji "SAN" na Live Pošalji "SAN" na MySpace Pošalji "SAN" na Twitter Pošalji "SAN" na Digg Pošalji "SAN" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. gost 151384 (avatar)
  nemoj ovako tuzne stvari da stavljas..razbijaju me..a ja kretenka citam
 2. he_who_brings_order (avatar)
  Stvarno je tužno...
 3. kross (avatar)
  za sledeci put pokusacu da napisem nesto veselije...tebi za ljubav
 4. alex_975 (avatar)
  ..knjiga za tebe,autor milan kundera..nepodnosljiva lakoca postojanja..pozz