Lešnici - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Razvodnik

Lešnici

Oceni ovaj blog
[img]http://i57.servimg.com/u/f57/14/07/52/42/lesnik10.jpg[/img]Ovo je istinita priča, a dogodila se u jednom selu u Srbiji.

Pošto je babi na selu iznenada nestalo struje, ona je pozvala Elektrodistribuciju. Kada su sutra ujutro došli ljudi iz Elektrodistribucije, oni su videli kvar na banderi i to popravili. Posle toga, otišli su u kuću i seli da popiju kafu. Dok je baba kuvala kafu, radnici su u jednoj činiji videli lešnike, očišćene, samo da se pojedu, i brže/bolje su pojeli sve lešnike. Kad je baba donela kafu, pre nego što su počeli da je pijuckaju, pitali su babu:

- Baba, dobri ti bili ovi lešnici. Imaš li još?

A baba je onako u čudu odgovorila:

- Koji lešnici, oni u činiji? Nemam deco... dobila sam deco neki dan čokoladu sa lešnicima, a baba nema zube, pa samo posisam čokoladu, a lešnike pljuc u tu činiju... Niste valjda pojeli te lešnike?

Šta smo naučili: ne uzimaj ništa u gostima dok te ne ponude.

Pošalji "Lešnici" na Facebook Pošalji "Lešnici" na Google Pošalji "Lešnici" na My Yahoo! Pošalji "Lešnici" na Live Pošalji "Lešnici" na MySpace Pošalji "Lešnici" na Twitter Pošalji "Lešnici" na Digg Pošalji "Lešnici" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari