BAJČETINSKA KVAKA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

BAJČETINSKA KVAKA

Oceni ovaj blog
U poslednje tri decenije , svaka kleveta , laž , manipulacija , poganost , ili pak glupost , koju je kazandžija sa svojim satrapima izgovorio , donosila je njemu , njegovoj porodici i njegovim satrapima boljitak ! Na krilima našeg cerekanja , iz dana u dan njima je sve bolje i bolje bez imalo intelektualnog truda , nekakve pameti sem gluposti , ili pak nekih neviđenih veština!
I šta god puk s' pravom mislio o njihovim zvanjima i duhovnim stanjima - njemu je sve gore i gore !
Okreni obrni , cerakanjem , ne da smo izduvali , nego do filtera smo sagoreli !
Ponekad pomislim , da je to cerekanje i javno pljuvanje po njima , ustvari njihov program za našu obradu pristajanja na sopstvenu štetu ! ?
Da mi smo obrađeni , duhovno - mentalno , da se mirimo sa sopstvenom štetom , uz bolesno cerekanje sopstvenoj gluposti bez ikakva reagovanja !

http://www.pressonline.rs/info/kolumne/293610/zimske-gume-predsednika.html

Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na Facebook Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na Google Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na My Yahoo! Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na Live Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na MySpace Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na Twitter Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na Digg Pošalji "BAJČETINSKA KVAKA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  "Bogme, cenjeni publikume, Overlordu Vučiću se Cvijanov transfer iz DS-a u SNS baš olupao o glavu. Kada je ono vrdalama Cvijan, nezadovoljan već nečim, dezertirao iz Tadićevog Prezidencijalnog konaka, Vučić je sijao od sreće."

  - See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/vrdalame.881.html?news_id=272646#sthash.FV2aLtET.dpuf

  Kad pogledam vreme , kad je cenjeni publikum prikačio svoje komentare , ispade sve sam noćobdija ! Prosto se naježim od noćobdijanja ; podseća me na eru slobizma ! Čekaš celu noć za mleko , hleb , Jezdu , Dafinu - a preko dana mitingašenje ! Šešeljisti pljuju slobiste , pa posle na pokradenim izborima dele vlast ! Noćom su se sve važne stvari dešavale ! Vampirisalo se na veliko ! Prva politička žrtva tih velikih patriotskih vampirskih vremena , bejaše Ćosić ! Ubiše ga i svu političku krv ispiše mu , pre prvih petlova , baš ovi današnji evropejci na vlasti . Nije da nešto ja tu branim Ćosića , jok more ; žao me sopstvene krvi ! A piju li piju ; umesto cevčice , stavili slavinu ! Sad ovako urađeni , sa ovim današnjim noćobdijama , ordiniraju i danju - posle onog čuvenog vaskrsnog štrajka glađu i preobraženja koje je blagoslovio patrijarh sa sveštenstvom!
  Dakle , reč je o vaskrsloj političkoj prevari i njenom preobraženju ! Tu mu ovaj demokratski prebeg , dođe kao balandero koji je donro plaćen i ot matičnog i od protivničkog kluba !
  Ova markentiška ujdurma Gospodara Vučića , treba da izrodi i preporodi njegove posustale moći ! A u čem je bio moćan - takoreći u ničem ! Još ako tajkunsko jato gusaka odleti na zapad , sav trud i rad sruši se kao zamak od peska, na jesenjoj plaži ! Džaba toliki moleraj !
  Stoga , izvršiće se pročišćenje , u kome svi učesnici naprednjačke prevare okoristiće se , na štetu pospanog i politički drogiranog stanovništva; a sve će biti po starom dobrom receptu - noćom , i bićemo srećni , jer imaćemo novu šansu po onom starom dobrom sloganu : jutro će promeniti sve !