Jedna kritika religije - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Razvodnik

Jedna kritika religije

Oceni ovaj blog
O-o-o, silan si bože, jer si prve ljude (Adam i Eva) stvorio bez pupka, da bi posle toga preko zmije došapnuo Evi rečima: “Ja ću da ti pokažem i da te podučim, a posle toga radite kako znate, razmnožavajte se po čitavoj zemlji, ali ovde u vrtu ne želim da vidim nijedan pupak.”

Hvala mu za to.

Hvala mu što je stvorio zemlju, vodu, vazduh, prdež i vudu gasove.

Hvala mu što je čoveku napravio usta, 2 bubrega, mokraćnu kesu, i pišu, da bi slobodnom voljom mogao da određuje koliko će da radi, koliko zbog toga mora da popije vode, da bi potom piškio, na tvoju zemlju, kamen, i na travu. Hvala što je čovek napunjen vodom koja ga čini elastičnim, koja ima ulogu amortizera, pa kada želi da odmori dupe može da ga spusti na neki panj ili kamen, pa da svojim prdežom daruje svo bilje oko sebe.

Hvala što si dao zeleno svetlo evoluciji i mutaciji, jer bez nje ne bismo imali Albinose i ljude koji se rađaju sa po nekoliko ruku, glava, i sisa. “Sve si bože dobro proračunao” i “sve ti je pod kontrolom”.

Hvala za enzime i proteine, sa kojima možemo da sve pretvorimo u Albine. Hvala što imamo 3D-led TV, mobilne mreže, Google i Wikipedia-e.

Hvala za muda sa po dva jajeta, da ako se jedno pokvari onda imamo drugo.

Hvala za dve ruke i dve noge, jedno srce, i dva plućna krila.

Samo si pokvario jednu stvar: trebalo je, ne samo kravama, već i čoveku, da daš dva želuca; jedan je, i kad se slomi nema mu spasa. Isto tako i glavu, trebalo je da mu daš još jednu, jer vidim da je neki imaju, ali im ne radi kako treba, pa hvataju jednu te istu sitnicu - “JHVH”. Pa im je taj sotonin plug izorao duboke brazde u mozgu.

Znaš i sam, “bože”, stalno ponavljanje jednog te istog je majka učenja (programiranje mozgova). Za vreme komunista je svako morao da nauči napamet neke pesmice, one su ostale u sećanju do današnjeg dana, i teško ih je izbrisati. Tu doktrinu su komunisti pozajmili iz judaizma i hrišćanstva.

Da je tako, možemo uzeti za primer jedan CD-disk (RW) na kojima urezujemo informaciju; možemo da oremo (režemo) po njemu, ali pre ili kasnije je duboko izrezan, da na kraju ne možemo da ubacimo novu informaciju.

Sramota je da superintelegentni stvoritelj počeo nešto da stvara, pa kad je došlo do “požara” - njega uvatila prpa, i umesto da gasi on pobegao iz laboratorije, sakrio se posle svoje gluposti u neko ćoše.

Pitam se ponekad, važi za vas vernike, zašto nešto čitate kad svejedno ne razumete; ne razumete da vas drevni čobani svojim nebulozama vrte u krug.

Luda kuća, “Sveto pismo”, tamo neka žena nije žena, zmija nije zmija, magarac nije magarac, božji sin nije uvek božji sin... već svako po svome može da tumači i određuje na šta je drevni čoban mislio...

Primer:

1. žena nije ravna muškarcu i pred bogom;

2. žena je ravna muškarcu i pred bogom;

3. žena je “živela” 6000 godina bez duše, sve dok joj na “partijskom kongresu” nisu dali dušu. Izgleda da je “bog” čekao da joj čovek da dušu, jer je ona od čoveka “čovečica”, i pored toga što ju je bog stvorio;

4. žena nije žena, već je antihrist na čelu neke crkve;

5. žena je majka svih ljudi, a isto tako prostitutka, a uz to i rodila boga.

A sad, nek nam neki teolog objasni kako rastu brda, jer to sigurno stoji negde u Bibliji...

Pa sunce mu čobansko... lepo piše: “Božji sinovi opštiše sa zemaljskim ženama, pa se rađaše divovi.” Adam je božji sin? Ali neko će se uvek naći da kaže da nije. Hrist isto tako? Čak štaviše, neko još tvrdi da je on bog.

Ali na koje sad ovaj misli... koji su ostali sinovi... astronauti sa druge planete?

Ne mogu valjda anđeli da budu ti sinovi, pa oni su valjda božja armija? S druge strane, božjom vojskom se u nekim tekstovima podrazumevaju planete, zvezde, i komete.

Ili je po čobanu reč o seksu kada meteor ili kometa lupi po Zemlji, pa se stvaraju krateri, brda i doline, i da su takvim seksom... i tim putem... stigli drugi organizmi na Zemlju? Panspermija?

Pamet u glavu. Razmišljajte svojom glavom, a ne glavama ljudi kojih nema hiljadama godina, koji nisu znali najosnovnije stvari, a koji su svoje neznanje pripisali bogu (recimo to da je planeta Zemlja stvorena pre zvezde Sunca... i ostalih zvezda). Tuga.

Pošalji "Jedna kritika religije" na Facebook Pošalji "Jedna kritika religije" na Google Pošalji "Jedna kritika religije" na My Yahoo! Pošalji "Jedna kritika religije" na Live Pošalji "Jedna kritika religije" na MySpace Pošalji "Jedna kritika religije" na Twitter Pošalji "Jedna kritika religije" na Digg Pošalji "Jedna kritika religije" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari