DOBAR MOMAK - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Antaeus

DOBAR MOMAK

Oceni ovaj blog
Bio je stvarno dobar momak (svi su o njemu razmišljali kao o uspešnom mladom čoveku), mnoge majke bi ga poželele za zeta, mnogi očevi bi ga poželeli za sina.

Uglavnom je izbegavao društvo iz kraja, sa njima samo zdravo, zdravo i to je to, mnogi od mladića iz komšiluka su ga zbog toga mrzeli i zavideli mu, baš onako žestoko.

Filozofski fakultet je završio u roku, od šeste godine bavio se sportom, 5 godina aktivnog igranja fudbala i 10 godina aikidoa ( uz to je 3 puta nedeljno odlazio na bazen na Banjici), izvajale su mu figuru,nije postojala devojka – žena koja se nije okrenula za njim.

Njegova devojka Gorica mu je mali milion puta prigovorila, da ne oblači tesne majice i farmerke, da ne izaziva zavist kod drugih momaka i grešne misli devojaka i žena, a samim tim raspiruje i njenu ljubomoru, neću da nosim na leđima ceo ženski deo beograda, slaba su moja leđa za sve njih, govorila je Gorica, Srđan se samo smejao na te njene reči.

Jedne večeri kada se Srđan vraćao sa jednog od Beogradskih splavova, čuo je ženski vrisak, negde iza zgrade. Naravno, potrčao je da vidi šta se dešava, kome je potrebna pomoć.

Bilo mu je čudno zašto je taj deo ulice večeras neosvetljen, a onda iz mraka iskočiše neke senke i opkoliše ga.

Pa gde si ti to pošao frajeru, obrati mu se jedna od senki, nešto si hteo, aaa… prodera mu se na uvo, senke počeše da se približavaju i da prave krugove, oko njega.

Dugo se borio sa njima, a onda sa svih strana počeše da dolaze senke, senke, senke… kao utvare, savladaše Srđana, kao eho čuo se ženski smeh, sve jače i jače, a onda nastade jeziva tišina.
Kako su senke došle, tako su i nestale, ženski smeh je bio sve tiši, samo se osetio miris smrti i spustila se neka ledena izmaglica.

Posle 2 dana uhapšeni su K.M.(38) i D.I.(22) i još 30 N.N. lica, svi tragovi su vodili ka njima, čak je i nož kojim je ugašena Srđanova mladost, ostao na mestu Srđanove zle sudbine.


Nije prošlo ni mesec dana K.M. i D.I. su viđeni u kraju kako ispijaju pivo i duvaju travu, u istom onom neosvetljenom delu ulice.

Onaj nož je nestao, sve tragove je sprala kiša koja te noći, a ni sledećih 7 nije padala.

Otac uhapšenog D.I. i dalje radi kao inspektor u policiji, a majka uhapšenog K.M. i dalje radi kao sudija.

Pošalji "DOBAR MOMAK" na Facebook Pošalji "DOBAR MOMAK" na Google Pošalji "DOBAR MOMAK" na My Yahoo! Pošalji "DOBAR MOMAK" na Live Pošalji "DOBAR MOMAK" na MySpace Pošalji "DOBAR MOMAK" na Twitter Pošalji "DOBAR MOMAK" na Digg Pošalji "DOBAR MOMAK" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari