Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Razvodnik

Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja

Oceni ovaj blog
Ono što krasi ovaj XXI vek jeste razvoj divergentnog mišljenja, pa je tako danas moguće čak i naučno odgovoriti na mnoga mistična pitanja koja su zadirkivala mislioce proteklog razdoblja. Proces prihvatanja ovog načina razmišljanja će potpuno promeniti sistem obrazovanja, koji je do sada ograničavao vidike. Na primer, danas umetnost razumemo na još jedan način: znamo da kada pogledamo u nešto lepo, što nam stvara pozitivne emocije, organizam razvije više od 300 određenih biohemijskih procesa koji imaju isceljujući efekat na naše telo. Isto se dešava u procesu umetničkog stvaranja.

Kada odemo u prirodu, i divimo se nekom pejzažu, to je veoma važan momenat za ceo naš život; to je isceljujući momenat. Danas je poznato na koji način prijatan zvuk utiče na naše telo. Ako tome dodamo i pogled na nešto lepo, ili vežbe vizualizacije, poznato je da će organizam proći kroz ogromnu regeneraciju svih ćelija, odnosno podmlađivanje ćelija razvojem određenih hormonskih procesa.

Dakle, isceljenje je u nama. Svi hemisjki elementi za balansiranje zdravlja se nalaze upravo u našem telu. Nije nam potrebno ništa spolja. Pokretač optimalizacije određenih hemijskih elemenata je naša svest, odnosno podsvest. Redovnim emitovanjem određenih emocija koje daju nalog mozgu za određeni rad mogu da naprave čuda u našem telu i celokupnom biću.

Namaste.

Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na Facebook Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na Google Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na My Yahoo! Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na Live Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na MySpace Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na Twitter Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na Digg Pošalji "Sve je unutra, ne treba nam ništa spolja" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari