DR. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

DR.

Oceni ovaj blog
"uzmimo primer - na način na koji funkcioniše nemačka diplomatija. Tamo ambasador ne možeš postati pre nego što postaneš doktor nauka. Da li to nemačka diplomatija čini da bi se kurčila titulom “dr” na ambasadorskim vizitkartama. Jok, more. Čini to zato da bi profesionalne diplomate naterala da se neprestano obrazuju. Naše, izgleda, tek treba opismeniti."

- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/note_verbale.881.html?news_id=270622#sthash.PjEe2S4z.dpuf

Čuj nemci i Dr. !?

Pa i mi u politici imamo konja za trku , sa tim Dr. !!

Kažu naprednjački narodni mudraci : čovek sve što više zna , sve više pati ! Eto , očit je primer prvog međ jednakim naprednjacima !
Čovek , očito je Dr. ; nije pučki rečeno "drkoš" , već pravi pravcati mudraški vidar - a pati , onoliko ! Preuzeo na pleća junačka, sve patnje sirotinje serbske ; a ona se namnožila , kukumavči li kukumavči - toliko joda izli , da je i crnom garigi teška !
A nije on , Dr. , da prostite , prsat ; onako silikonski , ko neki , pa da mu na prsa ordenje svakako kači i za ništa da ne haje ; a opet nije ni bez srca , da jecaje gologuzije ne čuje ! Eto , i pored tolikog znanja , silnog , rešenja niotkud - pa srčan čovek pati li pati !
Toliko pati , da u Bajčetini bez škole , crkvu gradi !
I čemu uopšte to znanje služi - da se patiš , onoliko ; kao prvi međ jednakima !? Ma ajde - tamani !
Ovako , neznaš mnogo , pa mnogo i ne boli ! A to malo što boli , popa osoli i gotova stvar !

Pošalji "DR." na Facebook Pošalji "DR." na Google Pošalji "DR." na My Yahoo! Pošalji "DR." na Live Pošalji "DR." na MySpace Pošalji "DR." na Twitter Pošalji "DR." na Digg Pošalji "DR." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Dragoljub69 (avatar)
  Jeste-više znaš-više patiš,manje znaš-nemaš pojma ni da patiš...
 2. 123loncar (avatar)
  Bezbednosz na prvom mestu , vežite pojaseve ; voze nas narodnjaci i socijalisti - naravno sa kupljenim vozačkim dozvolama !

 3. Benvenuto (avatar)
 4. hakim bej (avatar)
  Dokaz da je drustvo u ozbiljnoj krizi, je sto "niko" preko noci moze postati "neko" kada dokaze da je sposoban da nekoga zgazi.
  Nekada smo gazili otirace, grozdje i sneg.
  Danas gazimo bliznjeg svog.
  Ako ga gazenjem povredimo, porasce nam rejting. Postacemo popularni i rulja ce traziti da jos nekoga gazimo. Da povredimo.

  Biracko telo (zamalo da kazem stoka) je prestravljena gomila ljudi bez stava, dobrovoljno ogradjena medijima.
  Gazi iz straha.
  A strah u Srbiji ide od zute, plave, preko ruzicaste, do crvene i crne boje.