Muškarci i žene - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Razvodnik

Muškarci i žene

Oceni ovaj blog
Čitam komentare jednog bračnog para na njihovom Facebook zidu...

Evo šta je on napisao:

“Dok vrištiš na svog muškarca, postoji žena koja bi mu mesila pitu. Dok histerišeš i trošiš mu sve pare, postoji žena koja bi mu donosila pivo dok gleda utakmicu. Dok bacaš tanjire po vašem stanu, postoji žena koja bi mu postavila večeru. Dok tebe boli glava, postoji žena koja bi sa njim celu noć vodila ljubav. Stavi ovo na svoj Facebook zid ako si protiv nasilja nad muškarcima.”

A evo šta je ona napisala:

“Dok vičeš na svoju ženu, znaj da postoji muškarac koji bi joj šaputao na uvo. Dok ponižavaš i vređaš svoju ženu, znaj da postoji muškarac koji bi joj svaki dan govorio da je divna. Dok tučeš svoju ženu, seti se da postoji muškarac koji bi vodio ljubav sa njom. Dok teraš svoju ženu na suze, postoji muškarac koji bi krao njen osmeh. Stavi ovo na svoj Facebook zid ako si protiv nasilja nad muškarcima ženama.”

Smejurija...

Pošalji "Muškarci i žene" na Facebook Pošalji "Muškarci i žene" na Google Pošalji "Muškarci i žene" na My Yahoo! Pošalji "Muškarci i žene" na Live Pošalji "Muškarci i žene" na MySpace Pošalji "Muškarci i žene" na Twitter Pošalji "Muškarci i žene" na Digg Pošalji "Muškarci i žene" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari