Геј парада као противправан акт - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

dess

Геј парада као противправан акт

Oceni ovaj blog
Геј парадирање не само да је противприродно понашање-оно је и противправно, такође. Једна од највећих обмана којом се користе сви они који промовишу такозвана права хомосексуалаца јесте да је геј парада, заправо, усмерена ка заштити уставних права.

То је ординарна глупост.

Један од основних правних принципа свакако јесте онај који гарантује заштиту јавног поретка неке државе. Јавни поредак чине усвојене правне норме у тој држави и неписана правила понашања, односно обичаји одређене средине, као и морална правила која важе у односној средини. Хомосексуализам је потпуно противан јавном поретку Србије, хомосексуализам је потпуно противан хришћанској цивилизацији. Хомосексуализам је болест а болест не може да буде и није право.

Устав Србије гарантује, какогод, и хомосексуалцима сва грађанска индивидуална права која имају и остали грађани. Логично-протиправно је болесне особе лишити индивидуалних права. Међутим, потребно је овде направити дистинкцију између индивидуалних права хомосексуалаца и јавне манифестације њихове болести која вређа морал огромне већине грађана и која вулгарно намеће вредносни систем који је неспојих са есенцијалним вредностима нашег друштва. Права хомосексуалаца била би угрожена уколико би закони Србије спречавали, примера ради, послодавце да запошљавају хомосексуалце. То, наравно, у Србији није случај. Не постоји нити једна правна норма у Србији која дискриминише такве особе.

И с тиме је сва прича завршена.

Да је хомосексуалцима законом или неким другим правним актом ускраћено неко право које имају други грађани Србије то би било нешто друго. Овако, они немају право да траже да своју болест јавно манифестују као вредности целе заједнице. То би било исто кад би се наркомани у Србији одлучили да једном годишње шетају земљом како би послали поруку да је наркоманија нешто потпуно нормално. "Сви смо различити, што да не". Могли би да кажу да је индивидуално право човека да се дрогира. Јесте. Али, то не даје право таквом човеку да своју личну слободу избора да чини и погрешне ствари намеће као прихватљив образац који ће јавно да промовише. То је потпуно неприхвљтљиво и моралан појединац има дужност да се таквим покушајима енергично одупре.

Исти је случај и са геј парадом. Она апсолутно не представља било какву заштиту права, напротив: она у ствари није ништа друго до најгрубљи атак на јавни поредак земље.

Е сад, то што је левица данас толико моћна да намеће ово питање тако агресивно то је предмет неке друге анализе. Чињеница јесте да је данашња Европска унија веома удаљена од својих десничарских, конзервативних, деголовских корена и да њени данашњи лидери промовишу све левичарске идеје, укључујући и такозване "сексуалне слободе". Конзервативци требају оштро да се противе таквим покушајима јер они представљају угрожавање самих темеља како државе Србије тако и целокупне хришћанске цивилизације а чији је саставни део и Западна цивилизација. Наравно, о томе се у Србији веома мало прича будући да је и у њој доминантна левичарска идеологија, свеједно да ли ћосићевске или перовићевске провенијенције. То је разлог због чега у српским медијима нећете чути због чега то нема геј парада никад на пример у Тексасу или већини других америчких држава и градова. А то је Запад да западнији не може да буде.

Но, вратимо се основној поруци овога текста. Геј парада је противправан чин и стога држава мора енергично да се противи одржавању исте. Задатак државе јесте да штити интересе својих грађана, а поготово оне интересе који су заједнички огромној већини тих грађана. Држава не сме, с друге стране, чинити штету и угрожавати грађане хомосексуалне оријентације (прислушкивати их, физички их угрожавати, шиканирати и слично). Њихова индивидуална права морају бити апсолутно респектована и заштићена. Уколико је некој особи учињена нека штета због њене сексуалне оријентације-њу правосудни систем мора ефикасно да заштити. И то је то. Никаква парадисања и сличне шараде немају места у озбиљним друштвима која на озбиљан начин воде рачуна о интересима својих грађана.

Pošalji "Геј парада као противправан акт" na Facebook Pošalji "Геј парада као противправан акт" na Google Pošalji "Геј парада као противправан акт" na My Yahoo! Pošalji "Геј парада као противправан акт" na Live Pošalji "Геј парада као противправан акт" na MySpace Pošalji "Геј парада као противправан акт" na Twitter Pošalji "Геј парада као противправан акт" na Digg Pošalji "Геј парада као противправан акт" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Stipan Severnjak (avatar)
  Bože! Ti to ozbiljno?
 2. Atlas (avatar)
  Naravno,bravo :klap::klap::klap:
 3. Arry (avatar)
  gej parada je paravan i skretanje paznje ljudi na nju,kako bi se iza te iste parade moglo u mracnim sobicama punih dima dogovarati i sklapati. Gej parada je takodje kao takva Izraelski proizvod lansiran u narod,ko je upucen zna,kako je najlakse smanjiti populaciju sto oni zele,tako sto ce pedere i leznejke proglasiti kao nesta normalno i svakodnevno i sa tim mladim narastajima puniti mozak,a posto uspjevaju u tome polako ali sigurno,kao sto uspjevaju u jos mnogim stvarima dok se mi bavimo nacionalizmom,medjusobnom mrznjom,seljastvom koji je opet njihov proizvod,oni u svom ovom haosu u kojem smo mi manipulisani i natopljeni mrznjom prema onim tako koji imaju drugo ime,ili boju koje,oni polako ostvaruju svoje ciljeve. Moramo prvo mi nase bjedne manipulisane mozgove da odvezemo,da ih oslobodimo lanaca pa teko onda da shvatimo sta je ustvari istina. I na kraju rijeci Hitlerove prije smrti "Ostavio sam mali broj jevreja da vidite skim imate posla" ...Da se razumijemo nisam nacista ili nesta slicno,samo nisam ni manipulisan POZZ
 4. dess (avatar)
  @Severnjak,

  da ozbijnije ne može.

  @Atlas,

  zahvaljujem.

  @Arry,

  stavi umjesto "izraelski"-cionistički i potpisujem tvoj komentar. Jedino bih dodao da je osnovni motiv neposrednih organizatora ovih budalaština novac koji dobijaju za svoje nevladine organizacije. 99% njih uopšte nisu homoseksualci ali su zato pe*derčine neviđene.