politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac

Oceni ovaj blog
"Elem, izgleda da je kucnuo čas da se beogradska vlast upodobi republičkoj, a u ulozi donosioca katil-fermana i svilenog gajtana pojavljuje se poslovično principijelna i državotvorna sekta, takozvana DSS. .........Možda ta smena Đilasu neće prijati, ali iz smene bi moglo proizići i štošta dobro. "

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/smena_8.881.html?news_id=268198


Nema u ovoj smeni ni trunke pravde , poštenja , časti i ljudske pravičnosti ; ne zbog toga što đida smenjuje , taman posla ; već što ga smenjuju oni kojima je on sa kamarilom darivao slobodu , čast , poštenje i društveni status posle onolikog zla koje počini sa neprijateljima ljudskosti - i reciklira ga ( to je neki nauk od vremena crne ruke - zlotvori se veličaju , nasleđuju svoje žrtve imovinski i statusno ; svaka pljačka iz političkih organizovanih kriminalnih grupa ne sankcioniše se po božijoj i ljudskoj pravdi ).Dakle i ovde će svoju žrtvu da naslede provereni zlotvori sirotinje raje ( sine , seti se srbovanja u slobostanskomsrbistanu ).
Kad je điki podvlačio crtu na zatečeno stanje , a košta kustasto legalizovao to stanje , vučijander ondašnji se osilio i đidi spočitao brzo i uspešno bogaćenje.
Tad se videlo da dva ondašnja študenta, koja izgradiše političke karijere u slobodanskomsrbistanu, razlikuju se po kapitalu u devizama i nekretninama , te da ondašnji šešeljevac neće lako preći preko te razlike i neće mariti za apistovštinu i njena politička pravila!
Za očekivati je i hapšenje !
Biće , biće obračuna međ političkim krimosima - nego šta ! Samo što sad bivši šešeljevac na svojoj strani ima državnu bezbednost - čak i onaj ilegalni sektor !
Kažu da svakom zavrat duva njegovo zlo !
Ako će !

Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na Facebook Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na Google Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na My Yahoo! Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na Live Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na MySpace Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na Twitter Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na Digg Pošalji "politički tenis : đido i reciklirani šešeljevac" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. hakim bej (avatar)
  Ne ocekujes valjda da ce se gospoda i drugovi Kurta i drug Murta odreci dogovora koji je stariji od njih?
 2. 123loncar (avatar)
  ...mislim da ego recikliranog šešeljevca neće moći da odoli i iskoristi šansku koju sad ima...
 3. hakim bej (avatar)
  Nema sansu da ucini nista dobro. Nije takvu sansu ni trazio, niti bi imao muda da je prihvati.
  Reciklazom se dobija potpuno nov proizvod, sto ovde nije slucaj. Gotov proizvod je vracen na nivo sirovine.
  Savio se do zemlje, i najvise sto ume da uradi je predaja uz sto manje gubitke.
  Moze li iko da pretpostavi razlog?
 4. 123loncar (avatar)
  ...kad recikliraš trulu jabuku , možeš da dobiješ i đubrivo...stvar je koji postupak primeniš i koje ciljeve imaš...a ciljevi uvek su u sprezi sa karakternim svojstvima...njegov karakter , šešeljevca, ima za cilj prevaru i uništenje prevarenih...u tom smislu, za mene je on danas , samo reciklirani šešeljevac...ne mislim da je đido svetac, poštenjačina , ljubitelj gladnih, bosih i golih...da je takav, sigurno se nebi bogatio na njihovoj nesreći ....to je za mene sukob političkih kriminalaca i samo stvar registrujem...ali treba znati , kad se sukobe dve bande, njihovi ratni gubici omogućavaju stvaranje , jedne nove bande ili jačanje minorne ...no videćemo !
  Ažurirano 25.09.2013. u 22:05, autor: 123loncar
 5. zxy (avatar)
  Citat Original postavio hakim bej
  Nema sansu da ucini nista dobro. Nije takvu sansu ni trazio, niti bi imao muda da je prihvati.
  Reciklazom se dobija potpuno nov proizvod, sto ovde nije slucaj. Gotov proizvod je vracen na nivo sirovine.
  Savio se do zemlje, i najvise sto ume da uradi je predaja uz sto manje gubitke.
  Moze li iko da pretpostavi razlog?
  A da nije sudbina
  Ili nešto u genima
  Ili sve samo posledice jedne stare nesreće
 6. orfej sa ibra (avatar)
  Malo/ beo /građanština...
 7. 123loncar (avatar)
  Citat Original postavio orfej sa ibra
  Malo/ beo /građanština...
  ...da tako nekao je....ali nesreća od nje zlo je za svo stanovništvo...ona je vlast nad zemljom - zato je i dominantna vladajuća srpština !