KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA - LJAN JAN - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Sokonet

KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA - LJAN JAN

Oceni ovaj blog
KAPSULE LEPOTE

S godinama, pre svega na licu, kod žena se pojavljuju žutosmeđe pege. Koža lica postaje suva, gruba i uvela. Žutosmeđe pege su obična kožna bolest koja je povezana sa diskenizijom pigmenta tj. njegovim zastojem i lošim rasporedom na koži lica i drugim, posebno otkrivenim delovima kože.

Zapravo, to su pigmentne pege: svetlo smeđe, žutosmeđe, tamnije ili boje kafe, simetrično raspoređene oko očiju, na čelu, oko nosu ili usana, jasne, glatke, bez neravnina.

One su karakterističan znak poremećaja funkcije žlezda sa unutrašnjim lučenjem. Ovi problemi se često sreću kod trudnica i dojilja, što je vezano za poremećaj menstrualnog ciklusa zbog povećanja nivoa hormona, pre svega estrogena. Postoji podatak da pacijenti koji imaju ove pege, pate od manjka specijalnih materija V-C, V-E u krvnom serumu.

Tradicionalna kineska medicina smatra da se pojava pega može objasniti smanjenom funkcijom unutrašnjih organa, nedovoljnom cirkulacijom energije i krvi. Naprimer, ako slezina loše funkcioniše, to znači da nema dovoljno energije da bi se krv popela do površine lica, što je već otežano obrazovanjem pega. Za više informacija telefon 060 31 00 098 Branislav https://www.facebook.com/photo.php?fbid=678159122199770&set=a.678119262203756.1073741828.678073768874972&type=3&theater

Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na Facebook Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na Google Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na My Yahoo! Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na Live Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na MySpace Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na Twitter Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na Digg Pošalji "KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA -  LJAN JAN" na del.icio.us

Ažurirano 17.11.2013. u 21:26, autor: Sokonet

Kategorije
KINESKA TRADICIONALNA MEDICINA

Komentari