Kad kobra ujede čoveka - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Kad kobra ujede čoveka

Oceni ovaj blog
U Indiji ima nekoliko vrlo, vrlo otrovnih zmija, kobri i drugih. Kada kobra ujede čoveka, jedini je problem u sledećem: ako čoveka možete održati budnim 36 sati - telo samo izbaci otrov. Krv cirkuliše i sama se pročišćava; izbacuje otrov iz sistema. Ali jedina stvar je da se za 36 sati čovek ne uspava. Jednom kada se uspava, onda je to nemoguće. Dakle, kada zmija ujede čoveka u šumama Indije, ili među primitivnim plemenima gde nema drugih lekova, celo selo se okupi zajedno. To je lepo, jer to je ceo proces postajanja svesnim. Problem je što otrov učini čoveka pospanim. On oseća ogromnu pobudu da se uspava. To nije obično spavanje, već ogromna navala pospanosti. Ne sme mu se dozvoliti da sedne, ljudi moraju da ga spreče, da ga zadrže. Sedeći ili stojeći on mora da bude uznemiravan, i takva situacija mora da se stvara neprekidno, bubnjevi i muziciranje, pevanje i plesanje svuda okolo, urlikanje, vrištanje i vikanje - tako da ne može da se uspava. Onog trenutka kada mu se oči zatvore, on mora biti šokiran da ih otvori, i stalno tako. Treba ga čak i tući, udarati. Dolazi trenutak, posle 12 sati, kada je gotovo nemoguće da bude budan; vi nastavljate da vičete, a on ne sluša; njegovo telo postaje mlitavo, ne može se držati - stojeći ili sedeći. Onda ga treba jako tući; samo ga to drži budnim. Ako protekne 36 sati - telo odbacuje otrov i čovek ostaje živ. Ako se uspava, makar za nekoliko minuta, on je izgubljen. Uzdravlje.

Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na Facebook Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na Google Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na My Yahoo! Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na Live Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na MySpace Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na Twitter Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na Digg Pošalji "Kad kobra ujede čoveka" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. gost 320781 (avatar)
    :zcepanje:a ako ne zaspe i prezivi otrov, moze umreti od posledica fizickog zlostavljanja ....ta, idi!preziveo a ipak umro.
  2. hakim bej (avatar)
    Propaganda ima jaci otrov od kobre.

    Uznemiravanje je prvi korak ka budjenju.

    Sjajan recept.