MALO ČUDO MAJKE PRIRODE - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MALO ČUDO MAJKE PRIRODE

Oceni ovaj blog
RUSIJA ZEMLJA ČUDA

1


Kad sam pročitao nisam mogao da verujem ovoj vesti , ali stvar je takva . Uostalom , pogledajte sami kako izgleda to sibirsko čudo od toplotnog udara !

http://balkantajms.com/toplotni-udar-u-sibiru-temperatura-presla-preko-2c/

2

Jedan od dvojice sveštenika koji je osvještao rusku svemirsku letjelicu Sojuz, neposredno pred lansiranje, slučajno je zajedno sa trojicom astronauta lansiran u svemir.

http://balkantajms.com/svestenik-slucajno-lansiran-u-svemir/

Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na Facebook Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na Google Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na My Yahoo! Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na Live Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na MySpace Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na Twitter Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na Digg Pošalji "MALO ČUDO MAJKE PRIRODE" na del.icio.us

Ažurirano 08.08.2013. u 16:15, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. orfej sa ibra (avatar)


  Bolji je ovaj naš - balkanski toplotni udar..
 2. 123loncar (avatar)
  To naše , ehej - fantastično je !
 3. orfej sa ibra (avatar)


  Vanredne mere protiv balkanskog toplotnog udara
 4. 123loncar (avatar)
  ...ma samo su zamutili tako bistru planinsku vodu...lala bi sad seo u plićak , stavio vlašu dudovače u vodu, a sa britvom reckao slaninicu barenu i uvaljanu u ljutu alevu pariku sa seckanim belim lukom - naravno na glavu bi turio mokro maramče ...vezanu u četiri tačke a preko njega slameni šešir..uživancija !...pa parčence slaninice na britvu , gutalčić rakije iz zatvarača , pa lice u u šake prepune vode --- pljus, pljus, pljus....pa Jovo nanovo !...a popa sneba , nek se ne jedi , nek zažmiri na okce !
  Ažurirano 08.08.2013. u 20:43, autor: 123loncar
 5. orfej sa ibra (avatar)
  ... pa parčence slaninice na britvu , gutalčić rakije iz zatvarača , pa lice u u šake prepune vode --- pljus, pljus, pljus....pa Jovo nanovo !
  Može i ovako.....a svakako treba sprečiti toplotni udar....
 6. 123loncar (avatar)
  ...ma u ovom žuboriću čovek da se udavi - i jošte da ne žali za životom ...takvo leto meni treba ! ...eh živote , živote --- što uteče , bre...gde ode tamo gde mene nema !
 7. orfej sa ibra (avatar)
  ...eh živote , živote --- što uteče , bre..


  Mitke na +40...nije lako ali ako...
 8. 123loncar (avatar)
  RUSIJA ZEMLJA ČUDA


  na svet je donela čudne ljude , ama baš čuda neviđena !

  "Uđe u prodavnicu i kaže: "Dajte mi sve".................

  Dan u životu ruskih tajkuna: Kupanje u šampanjcu, dijamantski revolveri, na ručak mlaznjakom"

  http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/406860/Dan-u-zivotu-ruskih-tajkuna-Kupanje-u-sampanjcu-dijamantski-revolveri-na-rucak-mlaznjakom

 9. orfej sa ibra (avatar)
  Bekam kupio Viktoriji vibrator od milion funti

  Razmišljajući kako da odobrovolji trudnu suprugu posle brojnih avantura, Dejvid Bekam je odlučio da krene u kupovinu, pa je Viktorija na dar dobila vibrator?! Doduše, uvek kad su Bekamovi u pitanju ne može se govoriti o običnim stvarima, pa tako ni vibrator nije običan.

  Napravljen je od platine, s 10-karatnim dijamantom u bazi, koja je povezana sa ogrlicom od 16-karatnih dijamanata, vibrator je vredan milion funti, a na svetu postoji samo još devet takvih primeraka. Zasad se ne zna šta je Viktorija uradila sa ovom neobičnom "ogrlicom" .

  Da li je vibrator nosila oko vrata...ili ga je pametnije upotrebila ?

  I Engleska je na svet je donela čudne ljude , ama baš čuda neviđena !