Život - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Život

Oceni ovaj blog
Smatra se da svaki dan moramo da pojedemo jednu jabuku i jednu bananu, zbog kalijuma. Takođe i pomorandžu, zbog vitamina C. I obavezno popiti jednu šolju zelenog čaja (bez šećera, za prevenciju dijabetesa), za smanjenje masnoće u krvi.

Svakoga dana moramo da popijemo dva litra vode (da, i posle je treba ispiškiti, što udvostručuje vreme koje smo do sada provodili u WC-u).

Svakoga dana treba uzeti barem jedan bioaktiv ili jedan jogurt (a šta da radimo mi vegani?) da biste imali sve dobre bakterije, za koje niko ne zna šta su tačno, ali ako se ne snabdeš sa barem milion i po tih bakterija - videćeš svoga Boga.

Svakoga dana jedan aspirin (a šta da radimo mi koji upražnjavamo solarnu jogu i bojkotujemo medikamente?), za prevenciju infarkta, i jedna čaša crnog vina (a šta da radimo mi koji ne konzumiramo alkohol?), takođe protiv infarkta. I jednu čašu belog, za nervni sistem. I jednu čašu piva, ne mogu se setiti za šta. Ako ih popiješ odjednom, međutim, možeš dobiti moždani udar, ali, ne sekiraj se, nećeš ni primetiti.

Svakoga dana treba jesti žitarice (a šta da radimo mi vegani, koji ih ne konzumiramo?). Mnogo, mnogo, gomilu žitarica. Potrebno je 4 do 6 dnevnih obroka, laganih, s tim da ne smeš da zaboraviš da žvaćeš svaki zalogaj 100 puta. Tako ti samo za jelo treba oko 5 sati.

E, da, iza svakog jela trebalo bi oprati zube, tako da zube treba oprati i posle jabuke, posle bioaktiva, posle banana, posle žitarica... i tako sve dok imaš zube u ustima, s tim da ne zaboraviš zubni konac, masažu desni i ispiranje vodicom za usta. Bilo bi dobro urediti kupatilo, možda staviti unutra CD player ili TV, jer s obzirom na vodu, žitarice i zube, provodićeš puno, puno vremena unutra...

Treba spavati 8 sati, raditi preko 8 sati, plus 5 za jelo, to je 21. Ostaje ti 3 sata, ako nije gužva u saobracaju. Prema statistikama, TV se gleda prosečno 3 sata dnevno. Sada se to više ne može, jer svakog dana treba hodati najmanje pola sata. Savet: nakon 15 minuta kreni nazad, jer i za povratak treba toliko. Treba negovati prijateljstva, jer su poput biljaka; treba ih održavati svakodnevno. Pretpostavljam i kada ideš na put.

Između ostalog, moraš da ostaneš informisan i da čitaš barem dve dnevne i nekoliko nedeljnih novina, da bi imao kritički stav. Treba upražnjavati seks svaki dan. Za sve ovo treba vremena.

Treba imati vremena i za dodir sa prirodom, pranje poda, suđa, veša, da ne govorimo o tome šta sve treba ako imaš kućnog ljubimca ili decu.

Računica kaže da je za sve to potrebno minimalno 29 sati. Jedina mogućnost koja se nameće je raditi nekoliko stvari istovremeno. Tuširaj se hladnom vodom i drži usta otvorena - tako ćeš popiti 2 litra vode. Dok izlaziš iz kupatila sa četkicom za zube u ustima, istovremeno se seksaj (tantrički) sa partnerom, koji istovremeno gleda TV i čita novine dok ti pereš pod.

Ostala ti je jedna ruka slobodna? Nazovi prijatelje. I rodbinu. Popij vino (posle razgovora sa rodbinom će ti trebati).

U-u-u-u-u-u-uf...

Ali, ako ti je ostalo dva slobodna minuta, pošalji ovu poruku svojim prijateljima (koje treba paziti kao biljke) dok jedeš kašičicu meda, koji je vrlo koristan.

Sada te pozdravljam, jer između jabuke, jogurta, piva, prvog litra vode i trećeg obroka sa dnevnom dozom žitarica, ne znam više šta mi treba, ali moram hitno u WC. Uštedeću par minuta istovremeno perući zube.

Živi bili.

Pošalji "Život" na Facebook Pošalji "Život" na Google Pošalji "Život" na My Yahoo! Pošalji "Život" na Live Pošalji "Život" na MySpace Pošalji "Život" na Twitter Pošalji "Život" na Digg Pošalji "Život" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  Bravo !
 2. MPMcB (avatar)
  "Moje telo voli sve"
  Don Huan.
 3. 123loncar (avatar)
  ...to beše onaj poslednji šaman ?