Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

pura moca

Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške

Oceni ovaj blog
ispred Trpkove pekare u Dimitrija Tucovića stoji muškarac tih i fin, neznatne kilaže, neupadljivo odeven u jeftinu iznošenu trenerku • pod miškom mu je lebac u kesi • na semaforu je crveno za vozače • nestrpljivi ćelavi tetovirani idiot u džipu nema kad da čeka i preko trotoara pokušava da zaobiđe gužvu • na svoju nesreću očešao je prvospomenutog kome dragoceni lebac pada na trotoar • prvospomenuti vadi ćelavog duplo težeg od sebe iz džipa i poput Roy Jones Juniora nabada ga u par kratkih serija, tako munjevito da je udarce nemoguće brojati • ogromni glupi dogo argentino pomalja glavudžu kroz zadnji prozor, laje da se zalediš, i dobija nekoliko takvih dandara u glupu glavudžu da se smesta utišao i povukao u sigurnu unutrašnjost vozila • pseći gazda sedi na debeloj guzičetini i još ne zna šta ga je snašlo • narod koji je gledao performans stoji u potpuno nemom oduševljenju • prvospomenuti se saginje, uzima svoj lebac i odlazi, mirno i blagorodno

Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na Facebook Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na Google Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na My Yahoo! Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na Live Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na MySpace Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na Twitter Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na Digg Pošalji "Nikad se ne zameraj čoveku s lebom ispod miške" na del.icio.us

Ažurirano 18.07.2013. u 11:20, autor: pura moca

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. Aribi (avatar)
  nije smesno, tuzno je....vrlo....
 2. darebre (avatar)
  Nije tuzno, to je realnost. Golemih praznoglavaca ima na sve strane. Cesto ljudi covekovu fizicku snagu procenjuju na osnovu njegove spoljasnjeg izgleda i na taj nacin potcene sposobnosti osobe sto se ispostavi kao velika greska!!!
 3. LJILJA MMM (avatar)
  Odlična priča
  Snaga je u nama, bilo fizička ili duhovna. Ovaj fini, običan čovek, ima pored obe snage i onu treću, najvažniju, kontrolu nad ove dve....i pored svega.
 4. darebre (avatar)
  Svaka vrsta snage sa razlogom nosi svoje ime a jedna na drugu uticu. Znati ih na ispravan nacin kontrolisati pruza veliko zadovoljstvo!
 5. hirajgoagain (avatar)
  a ne znam neki lajk
  mada moze i da se predje taj mrsavi
 6. bracaco (avatar)
  Njemu je taj hleb koji je zaradio vredniji nego tetoviranom dzip koji mu je najverovatnije tata kupio, pa prema toj jednačini nije važno kolika je sila koja napada, već koliku svetinju branim :)