Coca Cola - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Coca Cola

Oceni ovaj blog
Audio uz reklamu...[IMG]http://i39.servimg.com/u/f39/14/07/52/42/coca_c10.png[/IMG]Kupili smo vaša izvorišta vode na 99 godina. Uzeli smo fabrike za punjenje od korumpiranih političara za siću. Od nas kupujete zašećerenu vodicu, u koju stavljamo puno sintetičkih preparata koji stresiraju vaše organe više nego alkoholna pića. Vi koji nećete zašećerenu vodicu, daćemo vam varijantu sa veštačkim zaslađivačem koji je u stvari GMO i kancerogen (aspartam u Coca Cola Zero).

Nijedan naš zaposleni ne pije pića koja pravi, jer zna kakav šit je u pitanju. Umesto toga, mi, direktori i menadžeri, kupujemo organsku hranu koju uvozimo iz nerazvijenih područja Azije, gde nema industrijski zagađene hrane.

Sada smo pokrenuli akciju, u skladu sa dobrim praksama obmane PR industrije, kako bismo ispali dobri momci koji se brinu za zdravlje vašeg naroda. Trujte se solidarno da bismo vam mi pravili parkove za vežbu.

Ništa lično, kokaholičari, ovo je usmereno protiv kompanije, a ne protiv potrošača. Ali kad ste već tu, dobro je da malo porazmislite šta pijete i jedete.

Pošalji "Coca Cola" na Facebook Pošalji "Coca Cola" na Google Pošalji "Coca Cola" na My Yahoo! Pošalji "Coca Cola" na Live Pošalji "Coca Cola" na MySpace Pošalji "Coca Cola" na Twitter Pošalji "Coca Cola" na Digg Pošalji "Coca Cola" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    Hvala Bravo !