JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

iamblond

JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE..

Oceni ovaj blog
iako ima malih nuspojava ali rečeno mi je da se stanice koje su uništene dotičnim lijekom same regeneriraju samo je potrebno vrijeme i naravno uz tu regeneraciju i neke nuspojave....jer ni biljka ne izbije iz zemlje bez problema...tako da...potražite na internetu....čak se taj DCA i prodaje...jedini je problem doziranje...ali pokušajte kontaktirati liječnike, netko sigurno za vaš slučaj zna koja je doza...ja sam ih primila pet....ali ne samo u obliku ispijanja napitka sa vodom, i kroz injekcije...i svakako...ipak sam bila eksperimentalni zec....PROČITAJTE....

I SRETNO VAM BILO....Ja sam trenutačno u stanji recidiva kako oni kažu..vidjeti ćemo...fizički jača nego prije, čak i spavam po noći..nakon ne znam ni sama koliko mjeseci...i spavam i popodne...uglavno kao da tijelo nadoknađuje sav izgubljeni san zadnjih mjeseci, i polako....snaga nadolazi....i hvala svima na podršci....

Kanadski naučnici su pronašli jednostavan lijek za potpuno izlječenje raka, ali velike farmaceutske kompanije uopće nisu zainteresirane za njegovu proizvodnju. Istraživači sa Sveučilišta Alberte u Edmontonu, su uspjeli prošlog tijedna u potpunosti izliječiti rak svojim preparatom, ali mediji i televizija jedva da su objavili nešto o ovoj jednostavnoj tehnici izlječenja raka koja koristi obične jeftine lijekove.

Metoda uključuje primjenu dikloroacetata (DCA), koji se trenutno koristi u liječenju metaboličkih poremećaja , tako da uopće ne stvara negativne nus pojave ili neželjene dugoročne efekate.

Ovaj lijek ne iziskuje patent, tako da ga bilo ko može primijeniti jeftino i brzo, za razliku od neefektivnih skupih lijekova koje proizvode vodeće farmaceutske kompanije!

Kanadski su znanstvenici testirali DCA na ljudskim stanicama i s njim bezopasno ubili rak; pluća, mozga i grudi, dok su zdrave stanice ostale netaknute i žive.

Ovaj lijek su testirali i na štakorima koji su imali ozbiljne tumore u završnim stadijima, njihove su se bolesne kancerogene stanice trenutačno skupile kada su im u vodu za piće stavljali DCA.

Lijek sastavljen od DCA je široko dostupan, i tehnika za izlječenje raka je iznimno jednostavna, ali zbog čega se velike kompanije ne u uključuju u proizvodnju lijeka i njegovu distribuciju, zbog čega mediji nisu zainteresirane za ovo otkriće?

Ljudske stanice imaju prirodne mehanizme za borbu protiv raka to su organele – mitohondriji, no oni trebaju okidač da bi postale efektne.

U Wikipediji stoji: Mitohondrij je stanična organela eukariotskih stanica koja služi kao izvor stanične energije. Mitohondriji su mjesto aktivnosti ciklusa limunske kiseline (Krebsovog ciklusa) kao i mjesto stvaranja adenozin trifosfata elektronskim transportom i oksidativnom fosforilacijom. Cilindrične su strukture, promjera između 0,3 i 1 µm i dugi od 5 do 10 µm.Sastoji se od dvije membrane, od kojih je vanjska relativno napeta, unutrašnja membrana je naborana kako bi joj se povećala površina i tako povećala mogućnost stvaranja ATP-a.Vjeruje se da su nastali endosimbiozom od aerobne bakterije i zato sadržavaju 70 S ribosome i cirkularnu DNA kao i prokarioti. Kraj citata.

Znanstvenici su do sada smatrali da stanični mitohondriji postanu oštećeni i neaktivni za vrijeme napada raka. Fokusirali su se na glikolizu, koja je slabo efektna u borbi protiv raka i uglavnom bacanje resursa i trošenje vremena.

Proizvođači lijekova su se fokusirali na glikolizu kao tretman u borbi protiv raka!

S druge strane tretman DCA-om ne uključuje metode glikolize već se u potpunosti fokusira na mitohondrije; oni aktiviraju mitohondrije koji se nakon aktivacije uspješno i brzo bore protiv raka.

Ovaj efekt dozvoljava raktivaciju procesa koji se naziva apoptoza. Mitohondriji u sebi imaju program za samouništenje koji se aktivira kada se radi o stanicama raka!

Bez apoptoze, tumori brzo i neobuzdano rastu jer se njihove stanice odbijaju „ugasiti.“ Funkcionalni i aktivirani mitohondriji, zahvaljujući DCA, pokreću ovaj proces i jednostavno gase stanice raka!

Kada se isključi proces glikolize, tijelo proizvodi manje ,liječne kiseline, tako da se oštećeno tkivo oko stanica raka ne raspada i na takva način ne stvara pogodan teren za tast novih tumora.

Farmaceutske kompanije ne investiraju novac u istraživanja DCA metode jer se takva ne može patentirati, a bez patenta FARMACEUTKA INDUSTRIJA NE MOŽE ZARAĐIVATI NOVAC.

Oni trenutačno zarađuju ogromne svote novca na njihovim patentiranim „lijekovima“ za AIDS.

S obzirom da farmaceutske kompanije neće razvijati DCA do konačne primjene na ljudima, bilo bi potrebno da neovisne laboratorije započnu klinička ispitivanja DCA da bi potvrdile istraživanja kanadskih znanstvenika i da bi se na koncu lijek mogao primjenjivati na ljudima. Sav se taj posao može napraviti u kolaboraciji s kanadskim sveučilištem koje je prvo započelo istraživanja, i svakako će rado asistirati istraživanja i razvijanje krajnjeg lijeka za potpuno liječenje raka!

Nadamo se da će objavljivanje ovog teksta doprinijeti podizanju svjesnosti o učincima dikloroacetata – DCA i njegovoj uspješnosti u izlječenju raka, i iskreno se nadamo da će možda tako inspirirati neke neovisne kompanije za istraživanje i proizvodnju ovog lijeka koji ZAISTA SPAŠAVA ŽIVOTE, jer velike farmaceutske kompanije to uopšte neće učiniti.

Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na Facebook Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na Google Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na My Yahoo! Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na Live Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na MySpace Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na Twitter Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na Digg Pošalji "JA SAM JEDNA OD SRETNIH.....PROČITAJTE.. ..I POKUŠAJTE.." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. LJILJA MMM (avatar)
  Drago mi je zbog tebe hrabra curo.......
 2. iamblond (avatar)
  Citat Original postavio LJILJA MMM
  Drago mi je zbog tebe hrabra curo.......
 3. skura58 (avatar)

  Pozdravljam Te.
 4. faraonn (avatar)
  ...I'_blond je Mohikanac
  koji ukazuje na ciljeve
  i konačno je sebe za cilj postavila
  dakle
  Ona mora da pobijedi
  kako bi jednom tas Lavoazjev životni
  jednom i ljudski obraz imao...
 5. Tol (avatar)


  kako se nabavlja dikloroacetat (DCA)? javi na pp
 6. iamblond (avatar)
  tol , ne mogu ti poslati poruku....izbacila si me iz prijatelja....a zašto..ne znam....i teško tipkam...razrezala sam cijelu lijevu ruku...žile..vene....majstorica ...chef of kitchen...shit happend....