Jahači Apokalipse - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Stipanov Dućan

Jahači Apokalipse

Oceni ovaj blog
.
.
Krajem decembra prošle godine završen je konkurs za priču i strip "Jahači Apokalipse" koju je organizovao „SF Serbia“. Evo zvaničnog saopštenja:

Priznajemo, prošlo je jako dugo vremena od završetka konkursa do objavljivanja rezultata, ali odlaganja su bila vezana za ponovno podizanje sajta, i sakupljanje ocena za priče i stripove.

U toku praznog hoda došlo je do određenih promena koje se tiču izbora pobednika. Prva ideja je bila da se nagradi 5 najboljih priča, i 5 najboljih stripova, međutim, stigao je ogroman broj priča, a znatno manji broj stripova od očekivanog. Zbog toga, kao i zbog jako lošeg kvaliteta pristiglih stripova (kako zbog neispunjenja uslova konkursa za strip, tako i zbog promašenih tema, i strip tabli slikanih telefonom), odluka redakcije Raketle odlučila je da nagradi 7 najboljih priča, i 3 najbolja stripa. U nastavku sledi spisak dobitnika.


Pobedničke priče i stripovi nisu poređani po kvalitetu, već po broju sakupljenih poena, a evo i pobednika:

Najbolje priče:
1) Udovi - Ivica Milarić
2) Stranac - Stevan Šarčević
3) Zbirka pismenih zadataka - Uroš Antić
4) Jahači Apokalipse - Nikolina Dinić
5) Jahači Šestog Pečata - Nenad Pavlović
6) Apokalipsa - Đura Sefer
7) Seme - Vojin Desančić

Najbolji stripovi:
1) Viktor - Aleksandar Marković
2) 4 - Filip Dukić
3) Jahači Apokalipse - Srđan Vidaković

Dobitnici će biti kontaktirani putem mejla, gde će biti potvrđene adrese za slanje nagrada. Ostalim učesnicima želimo više sreće sledeći put.

Priče koje su prošle u uži izbor, ali su ispale u finalu, biće objavljene na našem portalu, ili u sledećim brojevima Raketle.
.
.

Pošalji "Jahači Apokalipse" na Facebook Pošalji "Jahači Apokalipse" na Google Pošalji "Jahači Apokalipse" na My Yahoo! Pošalji "Jahači Apokalipse" na Live Pošalji "Jahači Apokalipse" na MySpace Pošalji "Jahači Apokalipse" na Twitter Pošalji "Jahači Apokalipse" na Digg Pošalji "Jahači Apokalipse" na del.icio.us

Oznake: sf serbia
Kategorije
Osvrti

Komentari