.. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

faraonn

.. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens...

Oceni ovaj blog
...da je osvanuo i kao da nista nije bilo, ni prasina sa lisca nije pala pod vjetrom koji je trebao naici, - a nije .Lipa jedna ocupano i krezavo me posmatra i to drsko sad kad je polu-lipa, a gdje je bila kad je svi polazise i pod njom se otimahu i otmahu jedni drugima a i davali su . Ja sam sada dobar i interensantan. Lipo, zar i tebe da brojim u licemjere , necu jer sam rekao da si za 'cajnu ceremoniju' rodjena ,- tek sto rekoh a sad moram glavu da okrecem.
Gavran se negdje cuje , ta drska i sebe puna biljka-od ptice , i ona sad bi da druguje sa-mnom jer ljetnje obroke je lako nalazila ...Nesto kao, P.S.---nije mi problem sto se jate trenutni gubitnici nego sto aktuelnosti moje ,-dodju pa takticki odlijecu ...neka sve ode , samo moje neka tu negdje okolo , negdje blizu slaji !

Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na Facebook Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na Google Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na My Yahoo! Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na Live Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na MySpace Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na Twitter Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na Digg Pošalji ".. I rece Sapiens, ali zasmeta mu delirijum-tremens..." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. ljeshko (avatar)
    ja mislio ti si josh trgovac oruzjem
  2. faraonn (avatar)
    ... meni je drago sto si ti posjetio me pa,- trgovina je sve , a i oruzje je najbezazlenije vatreno .