Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva" - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"

Oceni ovaj blog
Sve dok ne postanemo jedno sa božanskim ne možemo postati jedno sa čovečanstvom. Neko može da kaže: “Hajde da prvo postanem jedno sa čovečanstvom, a onda ću postati jedno sa bogom.”

Ja međutim kažem da to nije moguće...

Ako zaista želite da uspostavite jedinstvo sa “drvetom čovečanstva” - onda prvo uspostavite jedinstvo sa božanskim, koje predstavlja koren tog drveta.

Veoma često svoju ljudsku snagu koristimo za uništenje.Tada snaga uzima oblik agresije. Ljudsku snagu veoma retko koristimo da budemo dinamički svesni stvari oko nas, ili za dinamička kretanja u našem životu.

Snaga duše je međutim, sva mir, a istovremeno i sva dinamizam...

Namaste.

Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na Facebook Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na Google Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na My Yahoo! Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na Live Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na MySpace Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na Twitter Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na Digg Pošalji "Jedinstvo sa "drvetom čovečanstva"" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    ...kad budeš pojmao da su božanski ljudi moćni , a snažni samo jaki k'o volovi / k'o konji / k'o somovi - ondaćeš da upališ motorku i da sečeš čak i sekvoje svetskih neznanja , umesto što sad kao bosanac sa ugašenom motorkom sečeš milenijumske bukve i osećaš se moćnim kao zatrustranac ... kažu da svrake izbegavaju drvo čovečanstva - verovatno zbog ezopovaca...