GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS

Oceni ovaj blog
G-din Ivica , ovdašnji predsednik vlade umiruje svojim genijalnim izjavama ovdašnju kako sportsku tako i svekoliku javnost ; naime , jutrost je prostrujala vest da i ova prošla noć nije prošla bez nasilja , krvi i ubijanja . Neki važan čovek , pobio se u kafani , pa posle pokušaja da mu ukažu pomoć i pokazivanja dip0lomatskog pasoša, taj mažni lik zavratio se u kafančinu gde je bio izboden na smrt nožem.....i tako to ! Dakle , nasilje, krvoproliće i pokušaj ubistva - rekao bi običan čovek u strahu za sebe i svoje bližnje.
No kako se kaže : u strahu velike oči. Džaba se tresemo , paničimo i zavlačimo u mišije rupe raspamećeni. Naš genijalni predsednik vlade stvar rasvetljava i brzom izjavom preko državnih medija i njihovih trabanata spašava stvar . Jasno i glasno veli : Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima ! I ko sad da udari na tradiciju , srpstvo , i duhovnost odnegovanu na svetosavlju. Dabome , samo kukavica, ništak i izdajnik može biti protivu tradicionalnog svetosavskog srpstva !

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/383188/Dacic-Danilovic-je-povredjen-u-tradicionalnoj-srpskoj-svadji-medju-prijateljima

Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na Facebook Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na Google Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na My Yahoo! Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na Live Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na MySpace Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na Twitter Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na Digg Pošalji "GENIJALAC NA VLASTI - za vaš stres , dovoljan je SPS" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  Odsečen prst i otvoren cubuk - argumentacija koja je prevagla u tradicionalno prijateljskoj , srpskoj diskusiji : po G-dinu Ivici Dačiću . A novinari i dalje šire paniku - teško nama !

  Daniloviću prijatelj probio utrobu i odsekao palac, on posle pretio bolničarima pištoljem! http://www.pressonline.rs/info/hronika/273474/danilovicu-prijatelj-probio-utrobu-i-odsekao-palac-on-posle-pretio-bolnicarima-pistoljem.html
 2. 123loncar (avatar)
  "Downplay

  Začudilo me je, pravo da vam kažem, kada sam u novinčinama pročitao vest da je u kafani „Kafanica“ pre neko veče došlo do žestokog pičvajza između dvojice prijatelja, košarkaša Danilovića i vlasnika restorana (ime i prezime poznati redakciji)."

  http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/downplay.881.html?news_id=261065

  Šta ima tu da se umanjuje: Tom G-dinu sa diplomatskim pasošem prijatelj razbio glavudžu i isprebijao propisno , došla hitna , čovek sa iminitetom pretio da će pištoljem da im da propisno, ušao u kafanče a prijatelj mu odsekao prst i proburazio mešinu kao turčinu u nkupleraju ---- rekao bi čovek razbojnički pičvajz. Novinari drobili stvar, širili paniku i po navici plašili stanovništvo! Stekao se utisak da u to kafanče zalaži prost svet , sam golja i nadničar ; pa bogami zavlada panika međ stanovništvom da se krvoproliće ne proširi međ prost puk . Kad ne leži vraže , genijalac na vlasti umiri stanovništvo , nije to obična kafana za golju - većinskog glasača . To je za IN društvo - lokal za viđene srbe . Tamo sve sam diplomata, akademac , književnik i umetnik obitava. Stoga predsednik vlade stvar rasvetljava i brzom izjavom preko državnih medija i njihovih trabanata spašava stvar . Jasno i glasno veli : Danilović je povređen u tradicionalnoj srpskoj svađi međ prijateljima ! I ko sad da udari na tradiciju , srpstvo , i duhovnost odnegovanu na svetosavlju. Dabome , samo kukavica, ništak i izdajnik može biti protivu tradicionalnog svetosavskog srpstva !
  Dakle, iz čisto patriotskih , nebeskih i intelektualnih pobuda taj prst je odsečen i trbušina proburažena. To je svojevrsan performans srpskog krema!
 3. 123loncar (avatar)
  ...naša svakodnevnica i pamet kojom se rukovodi vlast u ovoj državi :

  " Vrtić traži razdvajanje polova, dečaci da uče za majstore, devojčice za frizerke

  Psiholozi napominju da razdvajanje dečaka od devojčica u obdaništima ne bi dalo nikakve rezultate, čak bi moglo loše da utiče na njihov razvoj.
  - To je bio dobar model pre 200 godina, kada su jasno bile razdvojene muške i ženske uloge u društvu. Danas bi razdvajanje moglo da utiče na veće udaljavanje od suprotnog pola, što nikako ne bi bilo korisno u veku krize braka ."
  Vladajući prostakluk otvoreno kaže, da će naše potomstvo porobiti preko polnih razlika i vaspitno obrazovnih centara , te i proizvesti od njih radno biološke mašine , koje će u pokornosti držati ratničke biološke mašine... naravno za ovako nešto naćiće podršku u svetini koja je zaposednuta " uzvišenim tradicionalizmom i svesrpskim pravoslavnim svetosavljem " ! ... naravno uz preteranu dozu rusofilstva ...
  http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/387381/Videli-od-Rusa-Vrtic-trazi-razdvajanje-polova-decaci-da-uce-za-majstore-devojcice-za-frizerke
 4. 123loncar (avatar)
  Boga mi ovi prevazilaze Sonju Liht po uposlenjima i platama za poslove koje rade - pogledajte samo ovo , kakve sve mi genijalce imamo ...stvarno je čudo kako ovako propadamo iz dana u dan :

  http://www.blic.rs/Vesti/Politika/387309/Rekorder-po-broju-funkcija-u-Srbiji-je
 5. 123loncar (avatar)
  "Šta naučnike boli? Tvrde da su to nemar, indiferentnost i potpuna ignorancija države spram oblasti koja bi trebalo da donese prosperitet i državi i građanima. Zvuči suviše jednostavno, ali država, budimo pošteni - političari na vlasti - nikada nisu ni pokazivali neko interesovanje da Srbiju približe svetu u mnogim oblastima. Uvek je bilo bitnije nešto drugo - recimo nova garnitura u kabinetu, nova kola za vozni park... U to se uklopila i nova - stara garnitura na vlasti, uprkos obećanjima da će nešto menjati. "

  http://www.danas.rs/danasrs/dijalog/naucna_provincija.46.html?news_id=263683

  A mene boli io što je autor ovog teksta smetnuo je s'uma, da je znaje sa umećem i veštinama, moć koja vlada. Pa pošto se ističu tolike cifre naučno moćnih ljudi , kako je moguće da na našoj političkoj sceni dominiraju toliki ponavljači / neznalice / skorojevići -pinkovizovani vladari ( a jošte toliko naučnih titula je u posedu njihovom ). Zar taj naučni kiadar nije izškolovao i osposobio ove na vlasti !? Zar nije ono kavi učitelji takvi i učenici - kakva pamet , takva i vlast!? Ili su naši naučni genijalci izuzeti iz ovih očiglednih istina !?
  Sve je ovo osveta ponavljača - kako je svojevremeno govorio Pavle Savić !