Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?

Oceni ovaj blog
Finansijski izveštaji za 2012. naprednjaka, demokrata i socijalista
DS za "režiju" potrošila milijardu dinara

"DS je prošle godine, iako je polovinu tog perioda bila u opoziciji, inkasirala mnogo više novca nego SNS i SPS na osnovu priloga svojih članova i simpatizera i od pravnih lica, pokazuju podaci iz godišnjih finansijskih izveštaja za 2012. koje su stranke postavile na svoje sajtove,"
- http://www.danas.rs/danasrs/politika/ds_za_quotrezijuquot_potrosila_milijardu_dinara.56.html?news_id=260088


Svi veliki svetski kriminalci i kriminalni sistemi , pali su zbog neobuzdanih režijskih troškova !
Kažu stručnjaci , da višegodišnjim praćenjem režijskih troškova, bilo kog sistema / pa i države / , može se odrediti njegov životni vek ! Oće reći , ako se sistem širi a režijski troškovi imaju trend opadanja , sistem je dugovečan ; ako li je stvar obrnuta / režijski troškovi rastu a sistem se smanjuje - erodira / , sistem izumire !
Političke sekte ove stvari treba da znaju / socijalisti su svojevremeno obučavali svoj kadar i kroz obuku forsirali upravljačko umeće i životni ciklusi sistema - od Isaka Adižesa ; između ostalog / !
Sekta koja bar lekcije od Kaponea do Adižesa nije savladala , umire !
Đedo bar toliko treba da zna, kad je već preuzeo kormilo DS-a na krimogenom političkom nebu "države" !

Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na Facebook Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na Google Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na My Yahoo! Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na Live Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na MySpace Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na Twitter Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na Digg Pošalji "Veliki režijski troškovi ubijaju sve , pa čak i moćne kriminalce - zar ne !?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  Ej prijatelju pa mi samo režiju i imamo
  Ono što novu vrednost stvara
  izmuzla je režija do kraja
  izmuzla i za ubuduće zadužila
  ali seti se ili se raspitaj
  počelo je to dosta pre dvehiljadite ..
 2. Stipan Severnjak (avatar)
  Sada,
  kada ništa na svetu ne može
  vratiti dane prohujalog leta
  naš sjaj u travi i blještavost sveta,
  ne treba tugovati, već tražiti snage
  u onom što je ostalo i s tim živeti.

  Zaboravimo,
  ne radi nas, ne radi zaborava
  zaboravimo da smo se voleli,
  da smo se svađali i
  da smo bili krivi.......

  William Wordsworth - Splendor in the Grass
 3. 123loncar (avatar)
  ZXY - režijski troškovi od pre 2000 stoje ovako ; Đinđić podvukao crtu na zatečeno stanje, svet oprostio državno dugovanje, koštunica kriminalcima legalizovao zatečeno kao pošteno stečeno i krenusmo bajagi Jovo nanovo...i sad kažu rastu režijski troškovi...e pa prijatelji ja ih opomenuh ---a to znači da su upozoreni i dato im k'znanju...sutra kad se bude sudilo nema olakšavajućih okolnosti ( baš zbog toga što su upozoreni, opomenuti i dato im k'znanju ) --- tako je to , tako treba ...Amin !

  Stipane, ovi stihovi bude u meni žal za mladost....ehej....bože , kako je lepo biti mlad i blistati ---baš kao sjaj u travi ! ...dođe mi da zaplačem !....imam osećaj da bih mogao sve da oprostim i zaboravim , samo za trenutak to mladalačkog osećanja koje nosi i daje letnja zaljubljenost .... uf....!?