Obradizovana američko-srpska misao ! - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Obradizovana američko-srpska misao !

Oceni ovaj blog
Varijacija na kolumnu : Obradova tajna

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/obradova_tajna.881.html?news_id=256328

Kažu upućeniji od mene , Basara stavio na kvaran zub Obrada Kesića , velikog stručnjaka za srpsko pitanje . A taj sve prisutni američki srbin , koji živi od svoje političko analitičke stručnosti , koju besplatno i obilato prosipa svakodnevno po našim medijima ; dakle, taj veliki srpski mislilac i pobornik srpske međunarodno priznate misli , odao nam pre neki dan veliku tajnu izgovarajući neke svoje srpsko-amerikanizovane misli : " Americi ne smeta niko ko ostvaruje njene interese i ciljeve." . Ova nadaleko čuvena istina , predpostavljam važi i za njegovo delovanje na našim prostorima ; jerbo on se fališe da je američki državljanin ! I to lojalan. Da izuzetno lojalan !
Da nije tako , Obrad bi bio nagrađen za svoju nelojalnost na ulicama Bronksa ! A kako se tamo nagrađuju nelojalni može se videti iz ove vesti :

"Stravično: Delovi raskomadanog tela rasuti po ulicama

Na ulicama Bronksa policija je pronašla kesu u kojoj su bili delovi ljudskog tela, dok su ostaci tela nađeni u okolnim ulicama!
Njujoršku policiju je pozvao jedan građanin koji je izveo psa u šetnju. On je video kako nepoznata osoba baca na ulicu torbu sa delovima ljudskog tela, ulazi u srebrana kola i beži.

Delovi tela su bili razbacani po celoj ulici. Jedna noga je nađena u Igl aveniji, druga noga i glava u Koldvel aveniji, a torzo između 156. i 158. ulice na Igl aveniji."


http://www.pressonline.rs/svet/globus/263981/stravicno-delovi-raskomadanog-tela-rasuti-po-ulicama.html

Dakle, Obrad zasigurno radi za američkosrpske ciljeve , koji su korisni njemu i americi -- a za nas nije ni važno ; nećemo vljda da dozvolimo da se naše gore list u najlon kesama vije po njujorškim avenijama ili nedaj bože po crnačkim izolacionim kvratovima . Ma taman posla!

Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na Facebook Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na Google Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na My Yahoo! Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na Live Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na MySpace Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na Twitter Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na Digg Pošalji "Obradizovana američko-srpska misao !" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari