BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA.... - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

iamblond

BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA....

Oceni ovaj blogBog rece magarcu: Ti ces se zvati magarac. Ti ces rintaciti po celi dan i zvace te glupim. Ziveces 20 godina. Magarac odgovori: Uh, to ne zvuci kao dobar zivot. Mogu li ja da zivim 5 godina? I Bog pristane. Onda je Bog stvorio psa. Bog rece psu: Ti ces se zvati pas, ziveces kao potcinjena zivotinja, ziveces od ostataka sa stola i cuva...ces kucu. Ziveces 35 godina. Pas odgovori: Mogu li ja onda da zivim 15 godina? I Bog pristane. Onda je Bog stvorio papagaja. Bog rece papagaju: Ti ces se zvati papagaj. Sedeces u uglu dnevnog boravka, ponavljaces sve sto ljudi kazu, i iritiraces svakoga. Ziveces 75 godina. Papagaj odgovori: A kako bi bilo da ja zivim samo 50 godina? I Bog pristane. I onda je Bog stvorio muskarca… Bog rece muskarcu: Ti ces biti ljudsko bice, muskarac, i ziveces odlican zivot. Ti ces biti mudar i pametan, i vladaces i odlucivati na ovom svetu. Ziveces 20 godina. Muskarac odgovori: To zvuci kao jako dobar zivot, al zar ne bi mogao ziveti malo duze? (ovde je muskarac po prvi put iskoristio svoju inteligenciju.) Mogu li dobiti onih 15 godina sto magarac nije hteo, onih 20 sto ih je pas odbio i onih 25 sto papagaj nije zeleo? I Bog pristane. Zato muskarac zivi odlican zivot dok ne napuni 20 godina. Onda se ozeni. Sledecih 15 godina rintaci po celi dan i zovu ga glupim. Onda dobije decu, zivi od ostataka sa stola i cuva kucu sledecih 20 godina. Zadnjih 25 godina sedi u uglu dnevnog boravka, ponavlja sve sto drugi kazu i iritira svakoga.

Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na Facebook Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na Google Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na My Yahoo! Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na Live Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na MySpace Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na Twitter Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na Digg Pošalji "BOG JE ODREDIO SUDBINE...DOK NISMO SAMI ZAŽELJELI NEŠTO....A ONDA...." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. LJILJA MMM (avatar)
  istina...
 2. zxy (avatar)
  Što si izostavila ženu,ona je glavni začin u životu njemu.Ali tu priču već svi dobro znaju...
 3. Zakasneli (avatar)
  Nažalost skoro tačno

  Može se to sa magarcom i okrenuti u svoju korist.
  Evo anegdota iz ranijih vemena iz jedne male vojvođanske varošice.
  Imao čovek magarca i vozio ga u maloj dvotočkovnoj zapregi. Centar grada deli na dve polovine glavna ulica koja je pešačka zona. I tako čikica da nebi obilazio okolo imao je običaj da preseca glavnu ulicu svojom malom zapregom. Revnosni policajac ga kazni shodno slovu zakona.
  Sutra dan čikica primeti da pozornik šeta glavnom ulicom i popne magarca na kola i poče da ga vuče šetačkom ulicom.
  Eto ti policajca sa namerom da mu opet zabiberi kaznu. I Čikica kao onomad David Štrbac kaže neznam ja ništa to ti vidi s njim ja vučem on vozi.
 4. RiadaT. (avatar)
  Ja bih rekla da je ovo sudbina čovjeka
 5. iamblond (avatar)
  .....nisam ja ništa..ja sam samo copy paste ovaj tekst....