Slobina reinkarnacija - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Slobina reinkarnacija

Oceni ovaj blog
"Ako Đilas ne preza od toga da iz stranke izbacuje one koji mu se ne sviđaju, dokopa li se izvršne vlasti, svakako neće prezati ni od oduzimanja državljanstva onima koji mu nisu po ćudi. Pa vi gledajte za koga ćete glasati."

http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/ustavno_pitanje.881.html?news_id=256047

Čitajući stubac pomislih da služi za oslikavanje jednog nadsrbina , poreklom iz izuzetno patriotske familije posvećene srpstvu - kad zaključak izbaci u prvi plan jasnu poruku građanstvu -- čestitam !
Ocenio si čoveka svaka ti čast.
Da , nije u ovom slučaju bitan nadpatriota sa crvenom kravatom , već građanstvo koje mora da zna da ovaj politički beogradski lepotan krije u sebi tiranističku zver. I sve što bude više osvajao izvršnu vlast , sve više samovoljna tiranija biće jasnija .
Nekako , dok ga gledam , sve više imam osećaj da liči na čika slobodančeta ( baš u svemu ) -- kao da se u onom njihovom kratkom telivizijskom duelu , za vreme studenskih protesta devedesetih , slobin gen ugradio u njega i sad u njemu evoluira i čika sloba doživljava svoju političku pa i biološku reinkarnaciju .
Obratite pažnju na ovo o čemu pričam !

Pošalji "Slobina reinkarnacija" na Facebook Pošalji "Slobina reinkarnacija" na Google Pošalji "Slobina reinkarnacija" na My Yahoo! Pošalji "Slobina reinkarnacija" na Live Pošalji "Slobina reinkarnacija" na MySpace Pošalji "Slobina reinkarnacija" na Twitter Pošalji "Slobina reinkarnacija" na Digg Pošalji "Slobina reinkarnacija" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari