Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast. - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast.

Oceni ovaj blog
"Ovih dana se - kako to novindžije vole da kažu - „obeležava“ osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast. "
http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/reciklaza.881.html?news_id=255383


Slažem se sa tezom o reciklaži fažizma, na svetskoj sceni . Čak šta više , kad su pomenuti Bitlsi i ostala čalankurija moje mladosti ; mislim da je taj fašizam plasiran sa njihovom muzikom ( "živi i pusti druge da žive" ), doneo individualizan bez moralnih pa i etičkih ograničenja ; koji je kod ljudi uništio društvenu svest - a sa njom i odgovornost za život u državi pa i u svetu koji neguje i čuva ljudsku čast , poštenje , human i odgovoran međuljudski suživot .
Ta međunarodna kretanja ( da tako kažem ) , svakako su se odrazila na nas i našu duhovnost ( ako je ikad išta nešto svojstveno nama ikad boravilo međ nama ) ; ali kao što sve kod nas biva , tako je ovaj reciklirani međunarodni fašizam izresavljen i oplemenjen našom srpštinom i njenom nebeskom državotvornošću ! Dakle, uperen je protivu svog stanovništva ! I što je najcrnja stvar , mi smo njegovi taoci već gotovo jedan vek !
Da , ovih dana nam podmeću nekakvu istinu , kako nas je oteo i utamničio niko drugi do predsednik vlade ; od koga nas ote , od recikliranih šešeljevaca ; a pak oni nas oteše od recikliranih tajkunizovanih demokrata ---- i tako u krug ( jer ovi nas oteše od vlasti recikliranih titoističkih komunista i i reciklirsnih pašićevista - četnika ; a ovi od apisevaca karaćorđevića ...). !
Kao svi dosad viđeni vašizmi i ovaj naš resavsko ponavljački , na scenu je došao većinskom voljom ! Da , to je belodana istina ; palanačko - plemenska mudrost , glasno i jasno je rekla da hoće taj reciklirani izresavljeni fašutam. I tu ne pomažu prevrati , revolucije , građanski i svaki drugi ratovi ; jer sve to hrani, revitalizuje i održava u životu ovaj naš palanačko-plemenski iresavljeni fašizam !Tako je to ; tako treba ! Tako konstatuje akademija i sinod ! Tako viču patriote !

Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na Facebook Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na Google Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na My Yahoo! Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na Live Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na MySpace Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na Twitter Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na Digg Pošalji "Mi i osamdeseta godišnjica Hitlerovog dolaska na vlast." na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  "I ovog Bogojavljenja srpska mladost je pokazala kako ponosno i s verom u Boga skače u hladne srpske reke (*ebiga, more nemamo...dok ga ne natočimo..) i kako se viteški nadmeće za Časni krst i blagoslov naše Svetosavske crkve. Kako se pliva za Otadžbinu. A to što izdajnički mediji i one nevladine peze dandaraju kako država Srbija ne može da nas zaposli pa nam u vodu baca krstače, to samo govori o njima i njihovim nalogodavcima, osvedočenim dušmanima Srpstva."
  http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/posle_bogojavljenja.893.html?news_id=254817

  "- A to... I planinu ćemo da napravimo!
  - Gde, prijatelju?
  - Odmah pored mora, čim ga natočimo...


  http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/divovi_s_planine.893.html?news_id=255235
  Ažurirano 05.02.2013. u 18:34, autor: 123loncar