15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?

Oceni ovaj blog
15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?

Da bi večito povećavala svoj profit, prehrambena industrija, baš kao i duvanska, čuva svoju malu prljavu tajnu. U hranu svesno i promišljeno stavlja posebne sastojke, jer ti tajni i u mnogim slučajevima zabranjeni sastojci izazivaju željene efekte kod potrošača.

Postoji više od 15000 toksičnih hemijskih supstanci koje je dopušteno stavljati u namirnice, a ne treba ih navesti u deklaraciji (zahvaljujući dilu sa zakonodavcima).

Da podsetimo, konačni cilj je uvećanje profita, a šta postižu dodavanjem tolikog otrova/aditiva u hranu?

Idemo redom:

1. čuvanje hrane - pojedini proizvodi mogu trajati čak i godinama;

2. poboljšanje ukusa i sastava;

3. izazivanje osećaja gladi - kupujemo više hrane - veći profit;

4. debljanje potrošača - dodaci koji izazivaju debljanje - deblji ljudi više jedu
5. izazivanje zavisnosti od proizvoda - fizička i emocionalna zavisnost;

6. zazivanje bolesti - sprega sa farmaceutskom industrijom (prodaja lekova za “lečenje”).

I da dodam...hranljiva vrednost današnje hrane je pet puta slabija od one koju su jeli naši preci...

Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na Facebook Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na Google Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na My Yahoo! Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na Live Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na MySpace Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na Twitter Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na Digg Pošalji "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. 123loncar (avatar)
    ..eugenika - ozakonjena likvidacija nepoželjne rulje preko ishrane , sa organizovanom suptilnom pljačkom žrtava / savremene latentne i tihe radnje sa elementima genocidnih namera ----- "15000 toksičnih supstanci u hrani i kako čovek da bude zdrav?"...pa odakle ti ideja da svetina / rulja treba da bude zdrava ....svašta ...pored očiglednih stvari koje tako krasno pobrojavaš , kako možeš i da pomisliš da je namera da se podigne nivo zdravlja :