Himalajski ritual - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Himalajski ritual

Oceni ovaj blog
Svakih pet godina, članovi drevnog Reda tibetanskih sveštenika skupljaju se na jednoj tajnoj lokaciji, visoko u Himalajima, radi svetog rituala. Za samo jedan dan, svakom svešteniku se nudi prilika za prosvetljenjem. Sve što treba da urade jeste da prođu celim putem kroz sobu poznatu kao “Soba sa 1000 demona” i da izađu iz nje živi.

Problem je samo u tome što se unutar “Sobe sa 1000 demona” demoni pojavljuju u obliku tvojih najvećih strahova: zmija, paukova, dubokih provalija ili čega god drugog.

Postoje samo dva pravila: prvo, jednom kada uđete u sobu, niko ne može ući i spasiti vas; drugo, nemoguće je izaći iz sobe kroz vrata kroz koja ste ušli.
A za one hrabre duše koje se usuđuju da se suoče sa svojim strahovima u potrazi za prosvetljenjem postoje samo dva saveta:

1. upamti, šta god da misliš da se nalazi oko tebe - to je samo projekcija tvog sopstvenog uma;

2. bez obzira šta misliš da vidiš, čuješ, misliš ili osećaš - nastavi da hodaš, jer samo ako nastaviš da hodaš doći ćeš do izlaza.

Pošalji "Himalajski ritual" na Facebook Pošalji "Himalajski ritual" na Google Pošalji "Himalajski ritual" na My Yahoo! Pošalji "Himalajski ritual" na Live Pošalji "Himalajski ritual" na MySpace Pošalji "Himalajski ritual" na Twitter Pošalji "Himalajski ritual" na Digg Pošalji "Himalajski ritual" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. LJILJA MMM (avatar)
    ...