Zlo i dobro u sebi - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Zlo i dobro u sebi

Oceni ovaj blog
Imate ljude koji vas teraju u zlo i negativnost, i one koji vas teraju u ljubav i dobrotu... Ali nigde nemate one koji vas uče balansu, koji je potpuno prirodan za celokupnu kreaciju, pa i za nas, već vam odvlače pažnju da je balans beskrajna ljubav i samo ljubav, što nikako nije tačno. Kraće rečeno, mnogo ste polarizovani. Mrzeti zlo u sebi znači mrzeti polovinu sebe samoga... totalno pogrešno.

Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na Facebook Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na Google Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na My Yahoo! Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na Live Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na MySpace Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na Twitter Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na Digg Pošalji "Zlo i dobro u sebi" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. zxy (avatar)
    Teško žabu u vodu naterati.Do sada se zlo jasno pokazivalo kad otpadnu obziri i vanredno stanje ,kao naprimer rat,nastupi.Ali danas kad se informacije i komunikacije ovako razvile zlo na svakom koraku vidljivo postaje.I do sada je u prošlosti bilo nasilja koje je oslikavalo ljudsku prirodu ali ovakve obmane ,licemerje i pretnje nikad ranije nisu bile ovako na svakom koraku prisutne i pitanje je šta će dobro uopšte da preostane osim ako nekim čudom ne vaskrsne.Izmislili su i virtuelne pare i dugove jedino su ropstvo i patnje stvarne. I koji su to ljudi što te na dobrotu teraju osim tvoje majke a već tvoje babe sumnjičavo glavom vrte.Uh ,umalo zaboravih i osim Ljilje MMM.
    Ažurirano 21.01.2013. u 16:08, autor: zxy