Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?

Oceni ovaj blog
EKSKLUZIVNO - Miša Amerika i Brano Mićunović Šarićevi šefovi

16. 01. 2013. - Izvor: Nedeljnik, autor: Danijela Isailović
Ko stoji iza projekta "Šarić"?

"Pljevaljski narko-bos Darko Šarić u rukama je američke Agencije za borbu protiv narkotika i agenata američke obaveštajne agencije CIA u okolini Ciriha, saznaje Nedeljnik!"


Belodana je istina , da je traženi proizvod opoziciono pozicionih političara - ratnih profitera i kriminalaca koji više od dve decenije haraju ovim prostorima ! Sigurno da dosta toga zna o političkom i svakom drugom kriminalu čimbenika, državne uprave - pa mnogima je bio šef i finansijer. Očigledno je jedno , nikad - apsolutno nikad nećemo išta činjeničkog saznati u vezi ovog ništaka iz crne gore ( ni kome je bio šef i plaćao ga ; ni ko ga stvori kao mafijaško političko preduzeće ; ni ko je sedeo u upravnom odboru tog preduzeća ; ni ko je predsednik tog upravnog odbora..... A znajte , preduzeće radi - samo se transformisalo i promenilo organizacionu i upravljačku strukturu )---- kao što nikad nismo saznali zašto je ivo andrić bio zaštićeni svedog austrougarske monarhije, posle sarajevskog atentata ; zašto je nadživeo sve atentatore i mladobosance - čuvan posle od svih ( karađorđevića , nemaca , ugara , ustaša , četnika , ljotića, nedića , partizana - kominterne i natoovaca ); i na kraju međunarodno nagrađen i odlikovan od mnogih . Dakle , nije to za nas - mislim istina ; mi smo strpljivi trpljači koje svi pljačkaju , ubijaju i mi im dižemo spomenike i veličamo . Otuda neko ispred napisa , kako je ova crnogorska ništarija " srpski robin hud " --- rugajući se do bola! I šta bi mi sa istinom . Rulja ko rulja ; rekli bi da nam opet podmeću . Mi kad bi znali , kolike smo ništačke strpljivo trpljačke biološke mašine sa kojima upravljaju zveri u ljudskoj koži , nebismo bili ovakvi nit bi međ nama ove zveri vladale i spomenici im se dizali ; nebismo ovako s' lažima i nakaznom mitomanijom podvaljivali sopstvenom potomstvu !

Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na Facebook Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na Google Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na My Yahoo! Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na Live Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na MySpace Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na Twitter Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na Digg Pošalji "Ko stoji iza projekta "Šarić"? --- ŠTA BI MI SA ISTINOM ?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari