Tako vi je to - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Tako vi je to

Oceni ovaj blog
Je6o ja sliku svoju na kremi za hemoroide (onu za pasoš) i na kremi za kondilome (onu za ličnu kartu), ako se ikada budem oženio i žena me nadživi - ostaviću joj sve što imam jedino ako mi se ispiša na grob, ili u urnu u koju će da me gurnu, kako god ona bude htela; ako ne - sve, zakonski, ostaje njenom crnom mačku i njegovim švalerkama mačkama lutalicama…

Kao klinac u osnovnoj školi sviđao sam se jednoj devojčici a da to nisam znao, a saznao sam tek kad mi se desilo da izduvam nos pred njom i da mi se sline prospu po grudima, a ona kaže drugaricama da joj se više ne sviđam, te da joj se gadim.

A u srednjoj školi sam sedeo pored jedne devojke koja je stalno puvala i smrdela kao prase, pa kad se upuva i primeti da su osetili svi oko nje napadne najbližega pre nego bi on izustio bilo šta. I meni dozlogrdilo i pitam razrednu: “Mogu li ja da ne sedim pored Jasne? Stalno puva i prdi kao buldog.”

A na fakultetu iza mene sedela neka kamenjarka kojoj su smrdele noge. I ja i moj kolega iz Crne Gore smo pratili koliko dana ne menja čarape. I, zamislite, nosila je iste čarape celu nedelju dana. I mi je pitamo: “A je li, bogoti, Vjerice, promijeniš li ti ikad te tvoje čarape?” A ona pocrveni i veli da ima nekoliko pari istih čarapa. Lele nama i našijem nosevima... To je isto kao da se izasrala u amfiteatru i rekla: “Ovo sam ja uradila! Jel da, da sam strava riba?”

Tako vi je to ljudi moji. Živi bili.

Pošalji "Tako vi je to" na Facebook Pošalji "Tako vi je to" na Google Pošalji "Tako vi je to" na My Yahoo! Pošalji "Tako vi je to" na Live Pošalji "Tako vi je to" na MySpace Pošalji "Tako vi je to" na Twitter Pošalji "Tako vi je to" na Digg Pošalji "Tako vi je to" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari