Zadnji EXIT i njegove posledice - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Zadnji EXIT i njegove posledice

Oceni ovaj blog
Na zadnjem EXIT-u jednoj kuravici je više tipova reklo da ako uzme ecstasy ne može zatrudneti, pa je ona dala da svšavaju u nju. Sada je trudna, pred porođajem, i pita se da li to znači da su je lagali, ili pak ona nije konzumirala dovoljno tableta.

A njena najbolja drugarica je sa dečkom stupila u intimne odnose pre godinu dana i stalno koristi antibebi pilulu. Pre mesec dana, na fakultetu je upoznala momka s kojim je takođe stupila u intimne odnose. I sad se pita da li mora da uzima još jednu pilulu - jednu za dečka, a drugu za kolegu sa faksa.

Dajte da im pomognemo savetima...

Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na Facebook Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na Google Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na My Yahoo! Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na Live Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na MySpace Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na Twitter Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na Digg Pošalji "Zadnji EXIT i njegove posledice" na del.icio.us

Ažurirano 17.01.2013. u 11:43, autor: Demijurg (Promena naslova iz "Zadnji EXITi njegove posledice" u ""Zadnji EXIT i njegove posledice")

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari