STAV - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

STAV

Oceni ovaj blog
Stav : " i EU i kosovo ", koji slušamo celu deceniju i grcamo onoliko ( pa čak smo progutali celu jednu milijardu evrića u patriotskoj otimačini ) - evo dominira i novom skupštinskom rezolucijom i političkom platformom opoziciono pozicionih gospodara života i smrti . Hoću da kažem , da taj stav i nije tako jalov i neplodonosan kako se čini nama koji ga plaćamo suvim zlatom krvavo zarađenim . Ceo svet , pa i mi uvidesmo da taj stav je u političkim našim odnosima sa EU napravio brza pokretno okretna vrata ; i on je manje više pinkovizovan - i to nekako ovako funkcioniše :
Mnogi se pitaju , ako tako to funkcioniše , zašto posle objavljene rezolucije nismo nešto učinili potom pitanju političke pinkovizovane vrteške ? Verovatno mi nismo tolike kukavice , kao : slovenci , nemci , francuzi i drugi koji vole javno da kukaju i cmizdre pred celim svetom . Mi smo junačine pa ćutimo i trpimo !

Pošalji "STAV" na Facebook Pošalji "STAV" na Google Pošalji "STAV" na My Yahoo! Pošalji "STAV" na Live Pošalji "STAV" na MySpace Pošalji "STAV" na Twitter Pošalji "STAV" na Digg Pošalji "STAV" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari