STAVOVI - ili blebetanja - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

STAVOVI - ili blebetanja

Oceni ovaj blog
" Više je stvarno besmisleno upozoravati na to da se i Hrvatska pokušava uklopiti u globalnu urotu peeedera, homoseksualaca, lezbi i drugih osoba devijantnog seksualnog ponašanja koji svoje nazore pokušavaju nametnuti svima. Tako nam sada i razni Štulhoferi (psiholog Aleksandar Štulhofer koji podržava program), ****** i lezbe hoće nametnuti svoj manjinski seksualni moral koji će upropastiti društvo -rekao je Rebić. "

Možda sam loše obavešten, ali nisam sreo dosad jasan glas protivu političke klike na svtskom nivou, koja veliča biološku i duhovno izopačenost i u nju gura čovečanstvo . Javno i otvoreno zalaganje za gomorisanje i sodomisanje , čak sve više i ozakonjivanje takvih osobenosti ne da su dobile pravo građanstva, već sve više menjaju i civilizacijsku etiku - kojoja je gotovo do juče išla putem očovečenja , a već danas ide putevima zla i ništavila.
Sve češće čuje se glas , da je to pitanje ličnih seksualnih sloboda ; pa ako lične slobode idu ka bilo kojoj ljudskoj "slobodnoj" nakani koja vodi ka samouništenju čovečanstva ; onda sutra i gnusna ubistva možemo smatrati ličnim slobodnimm strmljenjima koja teže ka božanskom odlučivanju o životu i smrti .
Nekad su se ovakvi stavovi nazivali đavoljom advokatskom doktrinom ; a danas intelektualno humano nastojanje za odbranu ličnih sloboda .

Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na Facebook Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na Google Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na My Yahoo! Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na Live Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na MySpace Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na Twitter Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na Digg Pošalji "STAVOVI - ili blebetanja" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. zxy (avatar)
  E Lončare tek će da bude šta će da bude
  kad počnu da mešaju gene ko lončiće
  neće se znati ko je ko i šta je šta više
  evo već uspešno čoveka svinju napraviše
  a tek šta planiraju...
  ovo o čemu pišeš shvati ko uvertiru
 2. gost 198065 (avatar)
  Gnusna su ubistva, kako kažeš, odavno prešla u sfere lične slobode i intelektualne neovisnosti. To nije nešto što se čeka (strahuje?) da bude, već činjenica koju živimo. Možda mi je um (pre)više metaforičan, ali nikako drukče nisam u stanju tumačiti ogavno tolerisanje pedofilije po tv-u, naprimer, ili još ogavnije mlake penale za raznorazne parafilije - uključujući i malopre pomenutu. Na više sam, već, mesta iznela svoje gađenje spram nazovi-psihijatrijskog tetošenja kliničkih manijaka i serijskih ubica; i mrzi me da se ponavljam. Rekli su mi, onomad, da postoji razlog zašto držiš ubicu u kavezu - iz istog razloga zašto držiš retku životinju: zbog posmatranja. Uneredim se na takvu konstataciju. Kao prvo, ona vređa životinju; koja - mada zver - još uvek nije dosegla tu evolutivnu (?) visinu da svog, ili pripadnika druge vrste, umlati čekićem usled drugačijeg tumačenja svetog pisma. Naprimer. Ja ne znam da na planeti postoji zverka koja je genetički uslovljena da otima po savani, drži utamničene i siluje godinama. [I]Naprimer.[/I] Čovekova evolucija (?) poučila nas je i takvim propratnim fenomenima. Fakt je da nas ima koji se [I]rađamo[/I] kao opasni manijaci. Ako je razlog što životinju držiš u kavezu taj da bi je posmatrao, i ako je to isti razlog usled kojeg u kavezu držiš manijaka; ja mislim da životinja zaslužuje [I]izvinjenje.[/I]

  Sve što ja tu vidim, to je budalasanje. To je trošenje para, koje su ionako iluzorne, na budalaštine. Svrha društva jeste održanje. Oduvek mi je bilo nepojmljivo postupanje koje radi [I]mimo toga.[/I] Držaćeš ubicu u kavezu sto godina, i sto godina ga hranit na tacni, i sto godina mu lečit zube zato da bi najposle zaključio da je [I]ubica?[/I] Koji je moron u kojem moronskom trenutku u vremenu doneo moronski zakon da to tako treba? Vrlo me se tiče da li se radi o ubici ovog ili onog psihološkog profila. Baš me [I]briga[/I] da li je paranoidni šizofrenik ili sociopata. Društvo nema resursa koje može da troši na takve zajeban.cije zato što smo s resursima već odavno deficitarni. Ko je i kada doneo zakon da se ionako škrta sredstva traće, i zašto smo mu dali za pravo?


  Sad bi mi politički korektni i osvešteni mogli reć da ****** postoje i u životinjskom svetu; što je fakt koji potvrđuje prirodni poredak. I humanoidne pedere. Čak i da uvažim da se gro istraživanja [I]ne svodi[/I] na posmatranje šimpanzi po zoo vrtovima - [I]čak da zanemarim[/I] fakt da se životinjsko ponašanje u zatočeništvu ne može uzeti kao reper - jer je zatočena životinja [I]zatočena;[/I] i njeno ponašanje samo mutacija, ne priroda - još uvek preostaje činjenica koja mora začepit usta somnambulističnom humanisti; a to je da se životinje ne ubijaju čekićem u glavu, ne otimaju po savani, ne utamničavaju jedne druge i ne siluju.

  Čak ni ako je stvarno tačno da su ****** prirodni poredak.

  Kad posložiš premise, uvek nekako ispadne da su serijske ubice, kanibali i pedofili isključivi fenomen homo sapiensa. Da li je destruktivni defekt prirodni poredak? Da li destrukciju treba održavati na životu nauštrb realnog života? Koju korist od toga ima život?

  Evolutivni smisao svake vrste jeste opstajanje. Ja ne vidim kako postojanje ubica koji su aktivno destruktivni i pedera koji su destruktivni pasivno, doprinosi produžetku ljudske vrste. Po meni, onako kako sam ja u stanju da shvatim, ni jedni ni drugi ne mogu učiniti ama baš ništa što bi omogućilo da ljudski rod preživi dalje. Zato što ga jedni konkretno uništavaju, a drugi su jalovi i ne služe ničemu.

  Ali to sam samo ja, ne bilo me. z:mrgreen:
 3. 123loncar (avatar)
  ...izabrao sam ovaj pasus kao svetionik u ništavilu koje je zahvatilo sve države...zapravo , svaka čast onima koji javno ovako nešto smeju da kažu... čudim se da ovaj blog nije obrisan, jer je u nas jeres / izdaja , govoriti sa pozicije čoveka i njegove prirode ... vaši komentari govore da smo retki , pa i diskriminisani ....da smo potisnuti i eksplataciono marginalizovani govori i ova činjenica : jedan rudar radeći časno i pošteno tri decenije, postaje tehnološki višak sa najmanje pet-šest profesionalnih obolenja ; egzistencijalno nezbrinut ulazi u spiralu briga i stresa koje prouzrokuju teška obolenja ; socijalno ne zbrinut , bolestan , gladan skončava život kao prosijak od opakih obolenja ( hronična glad / ifrakt / rak pluća / rak kostiju / šećer u krvi i sl. ) -- nasuprot njemu stoji osoba koja ima sve zakonom zagarantovane slobode u seksualnom opštenju ; naravno , upražnjavanje seksa sa istopolnim osobama donosi rizik ( kako psihološki , tako i zdravstveni ) ; taj rizik na kraju ako nije alkoholizam / narkomanija / teške polne bolesti / sida - onda je sve zajedno ; ovako obolela osoba ima prava na besplatno lečenje i negu o trošku države ...dakle, država jasno i glasno ustaje protivu časnih , poštenih, marljivih i čovečnih ... i to je ono što vređa , nipodištava i omalovažava...ja nisam do te mere radikalan da bih prema ovoj populaciji postupao kao recimo nemačka 36.g. sa zakonom o pročišćenju nacije -- ali bi suzbijao ovu pojavu kao svaku drugu bolest i društveno nepoželjno stanje... konačno ako svi budemo ppppeeederi, izumreće čovečanstvo ...