Đidizam kao demokratski avangardizam - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

Đidizam kao demokratski avangardizam

Oceni ovaj blog
..................................ili

pirotehnička intiligencija beogradskog gradonačelničkog maga!

"Pirotehnička inteligencija

Dokopasmo se nekako nove 2013, cenjeni publikume, i to uz minimum gubitaka u ljudstvu i materijalu. Ako ne računamo lakše i teže ranjene u akciji (za sada) nepoznatog umobolnika, koji je na Trgu republike izbo nekoliko osoba, ljudskih žrtava nije bilo, što je dobar znak."


http://www.danas.rs/danasrs/kolumnisti/pirotehnicka_inteligencija.881.html?news_id=253661

Svest o dobru i zlu , o korisnom i štetnom - te svest o zajedničkoj korisnosti i štetnosti ne može isplivati na političkoj doktrini koja svoju korisnost gradi na masovnoj nesreći drugih ; nit na pameti što njima gore to meni bolje . Botisti i đidisti, uništili su i poslednji trag društveno političke svesti, koju je greškom ( omaškom ) po ondašnju i današnju političku opozicionopozicionu elitu , probudio plišani oktobar . Naravno , to je pogodovalo čiča tominoj reciklaži kolibašenju i vrenju šljivke u populističkim kacama. Tako danas umesto društveno političke svesti imamo brlju - tomovaču , sličnu slobističkoj zozovači, koja je otrovala svo pučanstvo zlobom , zavišću , mržnjom - ništaklukom . I sad, gde ćeš veće pirotehnike od botizma, đidizma , tomizva i svekolikog ništakluka u roditeljskom zagrljaju slobizma- oplođenog dačizmom . Dakle , ta pirotehnička sredstva , efikasno ubijaju svaku ljudsku svest koja razlikuje dobro od zla - koja u dobru većine vidi svoju korisnost i ljudskost. A đido je operisan od takvog avangardizma koji prosvetiteljski deluje ; kažu da je još devedesetih preživeo visokonaponski politički udar , pa sad ne vidi razlike između penzionera u beogradskom pašaluku i onih širom preostale srbije...čak je beogradske i trudnice , pa i decu segmentirao po važnosti ; a tu važnost finansirao iz republičkog budžeta (kupujući sebi još jedan mandat - jadničak žrtva političke volje naroda ). A to nije tehničko umeće, kako se gradonačelnikovanje , pa i ona seča platana predstavlja zajedno sa mostogradnjom i zakupom reklamnog prostora ; to je manipulativna podvala plitičkoj pameti sa plitkim novčanikom. Sva ta pirotehnička intelegencija od slobizma do đidizma , kad tad, nadam se proćiće sa nekim opštenarodnim veseljem - pa bilo ono i revolucionarno. Inače, bude li ta populistička srbija osvete radi tomizam zamenila pirtehničkim diskriminatorskim đidizmom - može se oprostiti od budućnosti - odmah !

Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na Facebook Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na Google Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na My Yahoo! Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na Live Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na MySpace Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na Twitter Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na Digg Pošalji "Đidizam kao demokratski avangardizam" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari