Kako se kalio pevac? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Kako se kalio pevac?

Oceni ovaj blog
Jedna od vežbi kod psihologa prilikom produžavanja vozačke dozvole je da zatvorite oči i da dodirnete vrh nosa. A zašto ne traži da pevcom dodirnete vrhove stopala?

Kada nekom dotaknete srce to nije vežba, to je potres, i ne znam koja je merna jedinica za to. Ptolomej nije poznavao Prometeja, kome je orao kljucao jetru. Ali poznavao je Džeka Londona, koji je svojom hrabrošću porazio ljudsku glupost.

Moji prsti upravo traže neki cvet. Moji prsti upravo traže neki obris na mestu gde je stajalo jedno veselo i nasmejano lice.

Trebaju mi samo vešti prsti nekoga ko može da zaustavi ovu dosadnu zimu.

Ili ću opet morati da pevcem razbijam led na jezeru, guram ga u hladnu vodu, pa u njenu jadu, pa tamo, pa vamo... sve dok ga ne iskalim... „Kako se kalio pevac?“

Od koga sam to naučio? Pa od duha Džeka Londona. Još nisam vaš!

Pošalji "Kako se kalio pevac?" na Facebook Pošalji "Kako se kalio pevac?" na Google Pošalji "Kako se kalio pevac?" na My Yahoo! Pošalji "Kako se kalio pevac?" na Live Pošalji "Kako se kalio pevac?" na MySpace Pošalji "Kako se kalio pevac?" na Twitter Pošalji "Kako se kalio pevac?" na Digg Pošalji "Kako se kalio pevac?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari