ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA

Oceni ovaj blog
Nova akcija portala B92 – Udomite ljubimca!


Zaista divna stvar ! Verujem da je ovo bila poslednja stvar koja nam je falila , te nakon ovoga bićemo uređena rajska država -- zar ne ?

Od ove socijalne brige za sve i svašta u kojoj prednjači nova državo tvorna buržoazija, sa svim ratno humanitarnim dejstvima koja je izvela i koja će tek izvesti , izostao je spisak tih akcija i a drese njihovih uslužnih centara , tako da konzumenti tih usluga ne mogu da se snađu . Dobro ovo za kučiće i životinje , to je uredu ; mislim adresa se zna. Ali neznaju se adrese institucija koje humanitarno udomljavaju ljude : zajurene kao zveri, iz preduzeća kupljenih za evro ; pa one, koji su opljačkani i ojađeni ostali bez primanja i izbačeni iz sopstvenih kuća kao tuđe životinje ; pa one koje su humanitarne banke dovele u dužničko ropstvo a privatizovane firme zajurile kao pse iz fabrika, koje su decenijama gradili --- i tako to !

Ako neko zna adresu na kojoj čuče oni koji zbrinjavaju i udomljuju ovakve , nek objavi odmah - biće mu zahvalna vascela srpska nezbrinuta i neudomljena sirotinja !

Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na Facebook Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na Google Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na My Yahoo! Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na Live Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na MySpace Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na Twitter Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na Digg Pošalji "ZEMLJA HUMANISTA I HUMANIH AKCIJA" na del.icio.us

Ažurirano 28.11.2012. u 17:50, autor: 123loncar

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari