SKRIVENA KAMERA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

SKRIVENA KAMERA

Oceni ovaj blog
Ovako jezivu skrivenu kameru još niste videli

Poznata brazilska TV emisija "Programa Silvio Santos" već duže vreme poznata je po originalnim skrivenim kamerama, međutim, ovog puta su nadmašili sami sebe.Ovo što su priredili u posljednjoj šali prevazilazi okvire zabave i prerasta u istinski strah.

Radnja se odvija u jednoj poslovnoj zgradi u Brazilu. Samo nekoliko sekundi nakon što ljudi uđu u lift svetlo počinje da treperi i ubrzo se ugasi. U totalnom mraku malena djevojčica, obučena u belu haljinicu, raščupana sa lutkom u ruci ulazi u lift kroz skriveni otvor. Međutim, nju primete tek kada se svetlo ponovo upali. Upravo tada nastaje prava panika. Devojčica počinje da vrišti, svetlo se ponovo gasi i ona nestaje.

Nijedna osoba koja se tog dana našla u liftu nije ostala ravnodušna. "Žrtve" su vrištale, plakale, panično pritiskale dugmiće kako bi napustile lift, a moglo bi se reći da su neki muškarci reagovali burnije od žena.

Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na Facebook Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na Google Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na My Yahoo! Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na Live Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na MySpace Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na Twitter Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na Digg Pošalji "SKRIVENA KAMERA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari