Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

iamblond

Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO

Oceni ovaj blog


Postoje žene koje vole muškarce u uniformama, a postoje one koje vole liječnike. Mislite da to nema nikakva smisla? Varate se! Velikim istraživanjem otkriveno je da zanimanja otkrivaju mnogo toga o muškim seksualnim sposobnostima
Vrlo zanimljivo istraživanje internetske stranice Redbook otkriva da zanimanje muškarca možedonekle pokazati i kakve su njegove ljubavničke sposobnosti. 'Dobiveni

rezultati imaju smisla.

Primjerice, ako je muškarac mehaničar i dane provodi proučavaju i popravljajući najrazličitije strojeve, nije čudno da će znati proučavati i dodirivati i žensko tijelo', objašnjava seksualna terapeutica Linda De Villers. A što zanimanje muškarca otkriva o njegovim seksualnim sposobnostima?

Muškarci u uniformama
Kako je pokazalo istraživanje, policajci, vatrogasci, piloti i ostali muškarci u uniformama, imaju iznimno dobre ljubavničke sposobnosti. Vrlo im je važno da žena bude zadovoljena, a ispitanice koje su u vezama s takvim muškarcima ističu da su im seksualni životi odlični ili vrlo dobri. Nedostaje im samo malo više pustolovnosti u krevetu.
Liječnici
U krevetu su, kako pokazuje istraživanje, vrlo nježni i romantični. Dobri su u oralnom seksu, ali loši u predigri. Mana im je i ta što seksualni odnos s njima traje prilično kratko. No dobra je vijest to što održavaju vrlo redovit i aktivan seksualni život.
Prodavači
Seks žele svaki dan, a obožavaju igranje uloga, kao i korištenja seksi igračaka. Ne vole kada im žena odbije seks pa je dugo nagovaraju. Znaju biti vrlo naporni ljubavnici, a seks s njima katkada prekratko traje.
Radnici u tvornici
Žene koje su bile ili još uvijek jesu u odnosu s radnicima u tvornici (neovisno o njihovoj poziciji na poslu) kažu da ti muškarci nisu najvještiji ljubavnici. Seks nije čest, a i ne traje dugo. No zato su radnici u tvornici vrlo pustolovni u krevetu pa seks s njima zna biti prava avantura.

Učitelji i profesori
Oni teško prihvaćaju žensko odbijanje seksa, a žele ga često, odnosno svaki dan. Jako su dobri u predigri, ali seks s njima ne traje dugo. Vole se maziti nakon seksa što se ženama jako sviđa.

Umjetnici
Njihove partnerice kažu da su nevjerojatni ljubavnici koji znaju zadovoljiti ženu. Jako su dobri u predigri, a veliku pozornost posvećuju orgazmu partnerice. Nedostatak im je taj što katkada zapadaju u razdoblja kada su seksualno nezainteresirani.
Menadžeri
Kako je pokazalo istraživanje, menadžeri su vrlo dobri ljubavnici i začudo, vole se maziti. Dobri su u oralnom seksu, ali predigri posvećuju vrlo malo pozornosti. Katkada se čini da im je važnije vlastito zadovoljstvo od partneričinog.

Arhitekti i inženjeri
Njihove partnerice kažu da su vrlo kreativni i maštoviti ljubavnici. Vole seksi igračke i trude se da zadovolje ženu. Jedina im je mana ta što se katkada znaju zanijeti u predigri pa žena zbog dugog vremenskog razdoblja izgubi interes za seks.

Mehaničari
Istraživanje pokazuje da su najbolji u oralnom seksu, a dobri su i u predigri, jer znaju dodirivati žensko tijelo. Seksaju se više od dva puta tjedno, a mana im je što nerijetko zaspu odmah nakon seksa.

HMMMM....I KOJEGA SADA ODABRATI....ili potražiti....jer čitam a i vjerujem da je sex dobar kako za psihički tako i za fizički život svake žene....

Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na Facebook Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na Google Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na My Yahoo! Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na Live Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na MySpace Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na Twitter Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na Digg Pošalji "Zanimanje otkriva kakav je u krevetu...I. DIO" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. *pustinjakinja (avatar)
  hm ...
 2. iamblond (avatar)
  eto..sad je red na tvoje hmmm....a ja hmkala cijeli dan....hahahahahhaha...
 3. gost 305379 (avatar)
  UMETNICI :zper:
  [video=youtube_share;cVXBWV-M2Z4]http://youtu.be/cVXBWV-M2Z4[/video]