Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Dragance

Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže

Oceni ovaj blog
Četiri tipa muškaraca od kojih žene bežeMuškarci su divna stvorenja, ali ima određenih verzija koje je puno bolje izbegavati

Cicija
Tip koji uvek zaboravlja novčanik, a i kada ga ponese, teško poseže za njim. Ne kažemo da muškarci uvek trebaju plaćati račun u kafiću, ali postoji velika razlika između štedljivog tipa i obične škrtice, prenosi index.

Lenjivac
Njegov popis planova je impresivan, ambicije postoje, ali nikako se ne pokreće s kauča? Lenjici su odlični partneri za izležavanje i gledanje filmova pod ćebetom, ali retko kada naprave nešto od sebe.

Radoholičar
Suprotno od lenjivca, ali jednako grozno: Radoholičar ne samo da ima planove, on ne spava dok svaki od njih nije realizovan. Problem kod ovakvih muškaraca je u tome što retko nalaze vremena za ljude u svom životu, a jedina dugoročna veza koju mogu ostvariti je s poslovnim papirima.

Veliko dete
Nemamo ništa protiv muškaraca koji su zadržali dete u sebi, ali postoji velika razlika između razigranog muškarca i običnog klinca. S njim je uvijek zabavno, ali nekada nam treba neko ozbiljan, što ovakvom tipu muškarca ne polazi za rukom.

Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na Facebook Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na Google Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na My Yahoo! Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na Live Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na MySpace Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na Twitter Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na Digg Pošalji "Četiri tipa muškaraca od kojih žene beže" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. *pustinjakinja (avatar)
 2. iamblond (avatar)
  nekako kako vrijeme prolazi....sve više i više mi se čini da treba bježati od svih muškaraca....mi smo različiti planeti..ne podudaraju nam se zvijezde koje gledamo....
 3. hirajgoagain (avatar)
  a obrnuto... zene od kojih muskarci beze : >
 4. orfej sa ibra (avatar)
  Veliko dete
  Nemamo ništa protiv muškaraca koji su zadržali dete u sebi, ali postoji velika razlika između razigranog muškarca i običnog klinca. S njim je uvijek zabavno, ali nekada nam treba neko ozbiljan, što ovakvom tipu muškarca ne polazi za rukom.


  Ksenija Pajcin i Filip Kapisoda
  Znaj, da sam uvek bio veliko dete...

  Navlačeći maske, tkane od mašte,
  bujne kao stotinu proleća,
  ja sam živeo hiljade života!
  Za sve ovo, svoje kratko vreme,
  ja sam sanjao i maštao.

  Tebe najviše!


  Ratko Petrovic / Poslednja pesma
  Ažurirano 21.11.2012. u 15:15, autor: orfej sa ibra
 5. orfej sa ibra (avatar)
  Lenjivac
  Njegov popis planova je impresivan, ambicije postoje, ali nikako se ne pokreće s kauča? Lenjici su odlični partneri za izležavanje i gledanje filmova pod ćebetom, ali retko kada naprave nešto od sebe.  Trenutak kada treba da sredite sobu jednak je osećaju ekstremnog fizičkog bola, prenesenog na mentalni nivo. Bilo bi lepo kada bi uvek neko bio tu da odradi vaš deo posla.

  Ovo je robot koji skuplja razbacane stvari na vašu komandu i pakuje ih u svoju prikolicu, ostavljajući ih na željenoj lokaciji. Daljincem možete slobodno da ga “vozite” u bilo kom smeru, a može i da radi na automatskom modu pomoću infracrvenih senzora koji traže i detektuju objekte do 3 metra daljine.

  Oslobađanje “nereda” se vrši pomoću vibracija, dok svi objekti ne ispadnu iz njega – time čini vašu sobu i malo čistijom. On je skroz svestan svoje okoline, tako da neće uzimati veće i teže objekte od onih koje može da nosi, ili će zatražiti vašu pomoć.

  Postoji mnogo lenjih ljudi koji bi sve dali za ovakvog robota, a ako imate decu on može lako da se reši pobacanih igračaka, loptica i ostalih stvari sa kojima se deca danas zabavljaju.
  Ažurirano 21.11.2012. u 15:52, autor: orfej sa ibra
 6. gost 305379 (avatar)
  [QUOTE=iamblond;bt225487]nekako kako vrijeme prolazi....sve više i više mi se čini da treba bježati od svih muškaraca....mi smo različiti planeti..ne podudaraju nam se zvijezde koje gledamo....[/QUOTE]
  na zalost i ja to uvidjam... ma mjel to ide n sa zreloscu zene ili se nesto dogadja u vazduhu.. hu hu... :think:
 7. iamblond (avatar)
  Citat Original postavio SSEZZAM
  na zalost i ja to uvidjam... ma mjel to ide n sa zreloscu zene ili se nesto dogadja u vazduhu.. hu hu...
  ili nezrelošću muškaraca....ili njihovom nesposobnošću da preuzmu odgovornost za svoje postupke....ma tko će ga znati..krhko je znanje....
 8. gost 305379 (avatar)
  [QUOTE=iamblond;bt225503]ili nezrelošću muškaraca....ili njihovom nesposobnošću da preuzmu odgovornost za svoje postupke....ma tko će ga znati..krhko je znanje....[/QUOTE]
  zamislite da sam veceras pitala prijateljicu.. znas li nekog, ko je miran, dobar ko ce da radi sve sto ja kazem, da mi lepo prica i da me slusa.. uzas u kakvom sam se monstruma pretvorila... pih... ali eto... a i ja sam uvek verovala da postoji JUNAK :dash:
 9. orfej sa ibra (avatar)
  Kad su naša srca otvorena i volimo, poštujemo i cijenimo jedni druge, sposobni smo, pružiti im potporu , čak i kad nisu tako savršeni, kao što smo mislili u ranijim fazama veze..
  Duhovna privlačnost, daje nam moć, da prevladamo osude, sumnje,zahtjeve i kritičnost, koju možda ponekad doživljavamo.
  Čak i ako se naša srca povremeno zatvore, lakše pronalazimo put natrag k toj ljubavi, ako imamo čvrste temelje..
  Ponovljenim vraćanjem ljubavi, na kraju stičemo samopouzdanje i samouvjerenost,
  koja je potrebna da biste odabrali svog posebnog životnog partnera.
  Umjesto , da se međusobno borite za moć, što mnogi parovi čine, moći ćete iskoristiti tu duhovnu privlačnost za pronalaženje pravog kompromisa, kad je to potrebno i opraštanje partneru što nije savršen.


  Muškarci su s Marsa, žene su s Venere
  Dr. John Gray