SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !? - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?

Oceni ovaj blog
Kakav je kvalitet novih ljudi u ministarstvima Vlade Srbije
Miloševićevci, početnici, „preletači“
Danilo Pantović, nekadašnji generalni sekretar Saveznog ministarstva inostranih poslova, član Direkcije JUL-a i predsednik Upravnog odbora Diposa, uskoro bi mogao da bude vraćen u Ministarstvo spoljnih poslova i to na jednu od najviših funkcija.
Pre desetak dana s funkcije direktora Direkcije za analizu, planiranje i informisanje u MSP smenjen je Vladimir Vereš, a na njegovo mesto postavljen Zoran Popović, predsednik Sindikata diplomata u Ministarstvu. Popović je u vreme Miloševića bio otpravnik poslova u Parizu, kao i ambasador SRJ u Skoplju. Za njega se vezuje i priča da je vlastima u Podgorici ponudio da bude ambasador Crne Gore kada je saznao da će biti vraćen iz Makedonije.

Za državnu sekretarku MSP postavljena je Vera Mavrić, bivša ambasadorka Srbije u Finskoj i Estoniji. Međutim, kako kažu naši izvori bliski MSP, Mavrićeva je „fina, ali nevidljiva u svom poslu i bez učinka“.

Pomoćnik ministra kulture za informisanje Dragan Kolarević bio je devedesetih jedan od urednika Dnevnika 2 i zamenik urednika rubrike u informativnom programu RTS.........
Ne treba mnogo pameti, pa uvideti da ovakvi sadfržaji su manipulativni i može se reći, da su klasično badrikarsko političko košaranje ! Ko je faćao proždrljivu ribu po baruštinama i svinjskim kaljugama, zna o čemu je reč !
Naime, ovde vlast ima kontinuitet od onih krvavih dana 1903. ; oće reći, zločinačka je sa genocidnim radnjama nad sopstvenim stanovništvom. A taj kontinuitet nije samo vlastodržački , već je manje više i porodično, plemensko klanovskakarakterna stvar.
Analizirajte samo predmet krkobabisanje ; kroz prizmu : danas , juče i nekad - i videćete o čemu je reč ! Pa recimo đinđosanje, draškovisanje, koštuničanje , tadisanje , kardeljisanje , rankovisanje , dražinosanje, brozovisanje - karađorđisanje i t.d. >( sad je bitno biti u fazonu dodikanisanja / kosturisanja / basarisanja /bećkovisanja ili andrićevizacije - čovek može tako da postane i balvan intelektualac ; čak i svoj grad da dobije -zvani : srpska atlantida od mačve ) <
Dakle, oktobarsko čudo donelo nam je : đinđosanje - podvučimo crtu na zatečeno stanje ; zatim , koštunisanje - legalizujmo zatečeno stanje ; nakon toga , tadisanje - vazdignimo zločince na pijedestal časti i vlasti ; i ovo što satim imamo , to je šešeljotomizacija - abolirajmo sve zlotvore i oslobodimo kazamatske kelije za časnu i poštenu nadničarsku svetinu da doživi prosvetljenje i tako obezbedi sebi u paklenim mukama ,rajski život u nebesnoj srbiji ..
Za ovo poslednje ( utamničenje časti, poštenja i ljudskosti ), potreban je kadar : obučen i profesionalan ; dakle, oni koji su to već učinili jednom i kadri su brzo i efikasno da ponove - bez milosti i pardona ( makar opet kertez bio kriv za sve ).
A kad se malo bolje stvar sagleda , izborna većina je to i htela : da utamniči ljudskost, čast , dostojanstvo i poštenje .
Srpski obilići , članovi kulturno umetničkih društava: Cece , Merime , Krleuše , Lepave , Džeja i Džaje - zadovoljni su vladavinom svojih izabranika. Doduše, pate za Jezdom i mama Dafinom ; zato će Kariće , baba Julu , Kerteza ,Subotića , Zvezdana , Ulemeka i sl. da oslobode političkog proganjanja i vrate u otečestvo na odgovorne državničke poslove !
Tako treba ! Srbija, Srbija ! Mnogo smo jaki !

Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na Facebook Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na Google Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na My Yahoo! Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na Live Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na MySpace Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na Twitter Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na Digg Pošalji "SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA !?" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. skura58 (avatar)
    Naslov sve govori.
    Pozzzzzzzz
  2. orfej sa ibra (avatar)

    Povratak otpisanih - Eve gi pa /leskovacki/
  3. orfej sa ibra (avatar)