Eurosong iz ugla patriJote - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

inagadadavida

Eurosong iz ugla patriJote

Oceni ovaj blog
Još jedna manifestacija organizovana od stranih službi i domaćih izdajnika u cilju otimanja Kosova, i uvlačenja Srbije u Evropu, globalizam u najgorem obliku.

Imao sam (ne)sreću da mi je ćerka , kao učenica muzičke srednje škole, dobila ulazinice za “Eurosong”, oličenje globalističko-imperijalističkih težnji ka nametanju novokomponovane glob-kulture, koja za cilj ima ubijanje identiteta i teritorijalnog suvereniteta… ops, greška! (”teritorijalni suverenitet” mi se provukao iz navike)… malih naroda, a naročito onih ponosnih, samosvesnih, nebeskih, kao što smo mi, Srbi, dokazani borci protiv globalističkih težnji evropskih dušmana i anglosaksonskih zlikovaca.

Gledajući onaj galamatijas stranih špijuna, plaćenika, i ubačenih elemenata, prerušenih u pevače , muzičare, pa bogami i novinare iz cele Evrope, shvatio sam da se radi o perfidnoj, dugo kovanoj zaveri protiv srBskog naroda, njegovih večitih težnji za slobodom, i, naravno, očuvanjem vekovnih ognjišta i našeg dragog Kosova. Shvatio sam da je pobeda naše drage Marije Šerifović nameštena samo da bi se strani posmatrači, prerušeni u stotine novinara, infiltrirali u Srbiju, u najosetljivijim momentima stvaranja nove “patriJotske vlade”, ne bi li tu rovarili i buškali u ime domaćih izdajnika i plaćenika.

A šta sve tu nisam video! Od pedera, tranverstita, Jevreja, narkomana nije moglo da se prođe. Evropa je poslala svoje nakazne predstavnike da pokvare našu omladinu, dugo pažljivo odgajanu na Cecinim i Erinim pesmama, cvet naše mladosti koji je rekao NE Evropi i njenim “vrednostima”.

Smirivalo me što sam pretpostavio da će brojne nacionalno svesne organizacije i partije, patriJote i rodoljubi, sprečiti tu sramotu srBskog naroda, paradu evropejstva u sred Beograda. Ali, avaj! Na moj užas, nigde momaka iz “Stormfronta” , “Familije navijača”, “Garde cara Lazara”, “Obraza” i ostalih naših dika i ponosa, naših branitelja i čuvara od belosvetskih probisveta i plaćenika.

Kada sam video Jevrejina da peva u sred Beograda, samo sam čekao nekog ćelavog momka, niskog čela, odlučnog pogleda, da izađe da išutira istog, i da pokaže da se Srbija neće dati cionističkim i jevrejskim lobijima koji već vladaju celim svetom. Ali… ništa.

Zatim, na moj užas, na bini su se smenjivali sve neprijatelj do neprijatelja… mnoštvo država koje su priznale Kosovsku samostalnost!!! Nisam mogao da verujem svojim očima, nigde Samardžića, Koštunice, ili bar mlađanog portparola, da im zatraži da se javno, pred mikrofonom, odreknu priznanja KiM pre nego zapevaju. Bruka i sramota se nastavljaju.

****** su posebna priča. Gomila šareno ofarbanih likova, vrcka buljama po našoj voljenoj “Areni”, a nigde “Obrazovaca” da ih išutiraju, iskidaju bejzbol palicama, i pobiju gomna pederska. A toliko se obećavalo. Bruka jedna!

Šok je bio potpun kada sam video Holanđane, nase tradicionalne neprijatelje, kako im dozvoljavaju da igraju na sred zemlje Srbije, a da se pri tom nisu ogradili od Haga, tog kvazi-suda, koji je osnovan samo radi Srba.

Stravičan utisak su pojačavale zastave neprijateljskih zemalja, koje su sve veče vitlali neki domaći izdajnici. Tako se tu videlo i britanskih, i holandskih, i belgijskih, hrvatskih i turskih zastava. Da ti muka pripadne. Nigde plava radikalska da zavijori. Bruka!!

Očekivao sam celo veče da na binu izađu barem predstavnici Kine, Indije i Brazila, naših tradicionalnih saveznika. Nema veze što nisu evropske države, ali mi smo podjednako okrenuti i istoku i zapadu. Nema kod nas samo EU i niko više. Ali na žalost, opet razočarenje.

Elem, izašao sam, ošamućen od onolike količine Evrope. Bre, ljudi, od onoliko boja i muzike može da vam pozli. Evropa u svom najgorem izdanju, u srcu Srbije. Doduše ne na Kosovu, nego u Beogradu… Previše Evrope za jedan slobodarski, nebeski narod koji joj je rekao NE!

Da rezimiram. Naši političari, naročito Koštunica, Toma, i ostali branioci srBskog Kosova, haških heroja i protivnici evro-robstva, su morali da uslove celu manifestaciju, javnim posipanjem pepelom svih koji su priznali Kosovo, ili da bar onima koji su to uradili otkazu gostoprimstvo. Ovako, strani plaćenici u našim redovima su uspeli da Srbiju opogane evropejskim duhom. Srećom na kratko.

Sreća naša da ne idemo na EP u fudbalu, pa nećemo morati da pikamo lopte sa mrskim nam neprijateljima koji oće da nam otmu 15% teritorije. A ovo… sada i nikad više. Neće Aca dozvoliti ovakve evro-blamaže u Beogradu, dok je on glavi i odgovorni.

Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na Facebook Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na Google Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na My Yahoo! Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na Live Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na MySpace Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na Twitter Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na Digg Pošalji "Eurosong iz ugla patriJote" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. nesons (avatar)
  pa sto nisi TI izasao i sabotirao tu toliko ubilacku manifestaciju ?
  i uradio nesto? sto cekati druge? budi prvi !
 2. Jupiter7 (avatar)
  Apsolutno jeziva zapazanja, teorije, slutnje... Na ovo mogu samo da odgovorim satiricno/ironicno jer je tako najbezbednije. Koliko sam shvatio, citava manifestacija je vesto smisljena pre 50 godina da bi eto danas ti spijuni, tajni agenti, dosli u nasu Srbiju i zatrovali nasu inace savrsenu naciju. A jos su se drznuli da dovedu i te pedere u divnu homofobicnu zemlju da bi nam iskvarili decu. Verovatno su i tokom emitovanja celog spektakla emitovali sublimarne poruku koje su uticale na nas na podsvesnom nivou i tako nam u glavu ubacili proevropske ideje. A Jevreji su sigurno dosli da bi i oni skovali neku internacionalnu zaveru (na celu sa transex Danom International) protiv nas. Mislim, svaka cast celnicima EBU (European Broadcasting Union) na savrseno organizovanoj uroti. Ali ne znaju oni da mi imamo tebe da nas prosvatlis i raskrinkas ih. Podrsku ti pruzaju politicari koji (samo sto jos) nisu propevali, a inace su poodavno na estradnoj sceni.
  Ukoliko nisi shvatio poentu, hocu da kazem da si paranoican, a da su ti shvatanja krajnje atipicna za zrelog i razumnog coveka.
  Ažurirano 22.09.2008. u 13:36, autor: Jupiter7
 3. nesons (avatar)
  ...ima tu malo i shizofrenije ali ...
  Da samo zna koliko je para uzeo Beograd od tih svih svetskih zaverenika i ''podkopaca'' nase zemlje.... rekao bi da se isplatilo !
  haha
 4. Jupiter7 (avatar)
  Ma to je sve smisljeno. Vidis sta covek kaze. Potrosili milione i milione evra da bi se infiltrirali u Srbiju. Srbija je centar sveta. Oko nje se okrece i Zemlja. Znas li to?