IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA

Oceni ovaj blog
Daje se na znanje , da je na dan Sv.Dimitrija , zakonodavna vlast oslobodila zlo i utamničila ljudskost , gotovo jednoglasnom odlukom "najboljih kćeri i sinova" , izabranih većinskom voljom , ovog časnog i ponositog naroda !


Politički kriminal , lagano, ali sigurno izvrće pravičnost i njenu pravdu kao smrdljivu čarapu i ruga se časnim , poštenim i vrednim ljudima - na ovim prostorima ! Današnji "ekonomski stručnjaci" , utvrdili su cenu poštenju i časti - preko budžetskih ušteda ; te shodno tome, uštedeli milone i masovno oslobodili i legalizovali zlo i neljudskost preko političkog kriminala .

Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na Facebook Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na Google Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na My Yahoo! Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na Live Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na MySpace Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na Twitter Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na Digg Pošalji "IZAĐI ZVERI NA SLOBODU , DA UTAMNIČIMO ZA VJEKE VJEKOVA ARHANGELA MIHAILA" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. 123loncar (avatar)
  Kardeljevci kažu, da je bačena prašina u oči i pušten populistički manipulativno propagandni balon za svetinu ; sa tim masovnim uništavanjem zmijskih legala , pokušajima atentata i ostalim tričarijama palanačko plemenskih mudraca . To uvek pali, naročito kadf se upetlja u priču lekina služba !
  A što se tiče leke , osnivača službe koja je vodila i izvela genocid nad sopstvenim stanovništvom ; čije masovne grobnice i dan danas čuvaju se kao rajska vrata ( a to dokazuju i jučerašnje zakonodavne odluke ); pa šta on imao da kaže nama - zašto ga izvlačiti iz pakla ? Pa on nas je prebijao i ubijao , samo što smo hteli da budemo ljudi čista obraza , bez dugovanja ičemu i ikome ! Šta svi oni imaju da kažu ; pa i onaj mečkar ili pak svinjar ; pa i njegov pokojni sin ; pa i onaj jučerašnji i ovaj današnji sa celom koalicionom svitom i svim njihovim precima !? Zaista, šta oni imaju časno, pošteno i ljudsko da nam saopšte ? . Zaista , oni nisu ni kapi epikurejci koliko su danajci iz trojanskog konja !
 2. orfej sa ibra (avatar)

  Nije istina da smo narod koji lako i brzo zaboravlja. Istina je samo da bi to žarko želeli oni koji su za sobom ostavili tamne tragove i koji sada, gonjeni strahom, posežu za lažnim autobiografijama:

  „Ne znaš ti, prijatelju, šta sam ja sve pretrpeo u vreme naopake vladavine!“ Tako danas započinju priču o sebi lažovi i prevaranti, dojučerašnji doušnici, batinaši, tamničari, mučitelji, ubice...

  A trpeli su, kažu, zato što su se venčali u crvi, krštavali decu, poštovali sveštenike, slavili krsnu slavu, Božić i Vaskrs, redovno postili. Svi su danas verujući, svi čisti, svi žrtve. E, tu se pobuni razum, vaskrsnu sećanja i pitanja: ko nas je ovako ojadio, doveo na ivicu ponora, otkuda u Srbiji tolike masovne, još neopojane grobnice, ko je pobio tolike sveštenike i monahe, ko je svete Dečane pretvorio u političku školu dodajući joj ime Josipa Broza, ko je svetu Gračanicu pretvorio u krvavu tamnicu, ko je srušio jedini pravoslavni hram u Đakovici, otkuda, dolaskom komunista na vlast, toliko crnih marama i crnih barjaka u Srbiji?

  Nudi se zaborav, nudi se lažna slika o prošlom i sadašnjem vremenu. Ali, otimaju se ljudske sudbine, otimaju se dramatični događaji, otimaju se žrtve: neće u zaborav! . Hoće da se zna čiji su, od koga su korena: ko im je bio deda i pradeda. Ne bi potomci da se stide predaka.


  U našem vremenu često se govori o dosijeima, onim tajnim, u koje su upisivane žrtve, ali ne i njihovi vinovnici. Kažu da takvih policijskih dosijea ima na stotine hiljada. Sada bi oni koji su ih ispunjavali voleli da nestanu, a žrtve da bar zavire u njih kako bi saznale ko ih je uhodio, prisluškivao i prijavljivao kao opasne za opstanak režima. Nisu to radili džabe: neki su se na žrtvama obogatili.

  Kivni su na „milosrdne“ američke pilote: umesto što su ubijali građane, što su ubijali decu i rušili prestonicu, trebalo je da sruče bombe na arhive u kojima se čuvaju njihovi opaki rukoradi - doušnički dosijei...
 3. orfej sa ibra (avatar)  Као да су сви Наполеони, ј,еботе...
 4. hakim bej (avatar)
 5. 123loncar (avatar)
  " жилав отпор Срба, мудро државно вођство као и свесна жртва читаве нације довео да велике победе."

  ..ovo pročitah danas u navodno časnim novinama... pa pobogu , zar postoji i takva pamet...nema nam spasa !