Slatka osveta - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Slatka osveta

Oceni ovaj blog
Da mi je neko rekao da ću u novembru veći deo dana provesti vani, u samo jednoj majici i šortsu, teško da bih mu verovao. Ali, eto... No dobro.

Vozim ja bicikl, prolazim pored jednog košarkaškog terena, gde neki momci igraju košarku, i osetim blag udarac loptom u potiljak. Nije me zabolelo, udarac nije bio jak, ali bio je udarac u glavu... i to nameran. Dakle, nemoguće je da, pored onolike žičane ograde, lopta slučajno izleti kroz mala vratanca i udari me pravo u potiljak. Previše je tu koincidencija. I ja siđem sa bicikla i, onako naoštren, pitam ih ko me je gađao. Podviknuo sam i bio jako bezobrazan. I svi su se snuždili i ućutali, sve dok se nije javio jedan lik i rekao da je on, te da nije namerno. I još je rekao: „Izvini.“ U redu. Ja kao prihvatim izvinjenje, sednem na bicikl, popijem svu vodu iz boce koju sam nosio sa sobom, sačekam malo da prođe kroz bubrege i pretvori se u bubrežnu rakiju, ispišam se u bocu, vratim se do košarkaškog terena i, u prolazu, sa bicikla - „Pljus“ - sve po glavi tom liku. Ispalo je da sam ga, bukvalno, popišao po glavi. Ha ha ha.

Šamar se ne udara nekome da ga povredi, već da ga uvredi. A ja znam za sve moguće štosove, pa i za opklade huligana, da će udariti nekoga loptom u potiljak a da se on neće ljutiti. Samo, kad sam ja u pitanju, od mene za - „Izvini“ - neće dobiti odgovor - „Ništa“. Ha ha ha. Sećam se kad smo mi bili klinci da smo radili slične stvari, za opkladu. Stavljali smo cigle u kutije od keksa, bacali ih na ulicu i čekali da vidimo da li će je neka budala šutnuti i povrediti sopstveno stopalo. Zajebavati se sa nekim ko poštuje prirodne zakone, ko na dobro uzvraća duplim dobrom, a na zlo trostrukim zlom, nije baš ni pametno ni preporučljivo. Neki ljudi žive samo zato što gutaju gomilu lekova ili pak zato što ih zakon štiti; inače bi dobili metak u potiljak očas posla. Bez pardona. Eto, tako je to bilo. I kad bih opet ovako nešto doživeo - reagovao bih potpuno isto. Bez pardona i moralnih skrupula. Ko god na mene ide đonom, namerno i smišljeno, ja njega zgazim kao kakvog insekta. Ojha.

Pošalji "Slatka osveta" na Facebook Pošalji "Slatka osveta" na Google Pošalji "Slatka osveta" na My Yahoo! Pošalji "Slatka osveta" na Live Pošalji "Slatka osveta" na MySpace Pošalji "Slatka osveta" na Twitter Pošalji "Slatka osveta" na Digg Pošalji "Slatka osveta" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

  1. sirijus49 (avatar)
    Zajebavati se sa nekim ko poštuje prirodne zakone, ko na dobro uzvraća duplim dobrom, a na zlo trostrukim zlom, nije baš ni pametno ni preporučljivo.
    Nije li delotvornije da si ga rečima razoružao i od njega stvorio još neekog ko će poštovati zakone prirode. Priroda samo ne kažnjava ona i uči!?
  2. Demijurg (avatar)
    Možda, ali sa dripcima ne može drugačije...