Četvrtak i književno veče četvrtkom - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

Demijurg

Četvrtak i književno veče četvrtkom

Oceni ovaj blog
Četvrtak i književno veče četvrtkom. Ja po običaju sedam u prvi red. Ovaj put bilo je malo posetilaca i sa obe moje strane ostala je po jedna slobodna stolica.

Dolaze dve devojke, atraktivne na prvi pogled, i sedaju pored mene, jedna sa leve a druga sa desne strane. I književno veče počinje, ali počinje i njihov smrad. Znači, malo-malo, pa se obe ispuvaju. Prvo se upuva ova sa leve, a onda i ona sa desne strane. I ponašaju se kao da sam se ja ispuvao. I ja mašem rukom, prvo na levu, a zatim i na desnu stranu, da vratim prdež njegovom vlasniku. Štipa za nos, kao iperit. Shvatio sam kako je bilo vojnicima u rovovima u Prvom svetskom ratu i zašto su nosili gas maske. I mogu da zamislim kakve su im gaće (osim ako ne nose tange) i kako ih boli guzno crevo.

Prema svemu sudeći, ova prva se najela nekih pilećih GMO proserotina, najverovatnije je zgutala salamu od pilećih tumora marke „Pipi“, a sve začinila HACCP keksima i coca colom. Ova druga se najela nekih krmećih GMO proserotina, najverovatnije je proždrla salamu od svinjskih tumora marke „Gudi“, a sve začinila HACCP čokoladama i coca colom. Ma creva im se raspadaju, a moj nos sve meri, kao Gajgerov brojač. Je6o te život da te ne je6o. Ne mogu da verujem da neko može toliko da diše na anus, prdon, pardon, da se ispuvava. I još žensko. Fuj.

I dignem se ja na pola književne večeri i izađem vani, na kišu, pošto sam prdnuo na obe na sav glas i zasmejao publiku. Nisam poneo kišobran i, ne želeći da kisnem, sednem u taksi. Nismo stigli ni do prvog semafora, a taksista se upuvao. Celo vozilo zasmrde na neku jeftinu švarglu i pržena svinjska creva. Pih. I ja rekoh taksisti da sam ušao u njegovo vozilo da se vozim od tačke A do tačke B, a ne da udišem njegov prdež. I bez ustezanja izađoh vani nasred Bulevara.

I sad ne mogu da shvatim kako je moguće da ljudi koji jedu veštačku hranu i ostale otrove ovoliko prde i puvaju, niti mi je jasno kako nisam mogao da razlikujem ženski prdež od muškog prdeža. Pih. Ojha, ojha, ojha ha...

Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na Facebook Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na Google Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na My Yahoo! Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na Live Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na MySpace Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na Twitter Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na Digg Pošalji "Četvrtak i književno veče četvrtkom" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari