MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15

Oceni ovaj blog
ili : E MOJA SRBIJO , PREPUNA SI NIŠTAVILA !

"Stanislava Pak, šefica pres službe predsednika Srbije objavila je na svom nalogu na Tviteru uvredljiv komentar na račun Teofila Pančića, kolumniste nedeljnika "Vreme". Tim povodom oglasila se i redakcija "Vremena" koja takav način govora ocenjuje kao neprihvatljiv. "

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/348820/Sefica-pres-sluzbe-Tomislava-Nikolica-vredjala-Teofila-Pancica-na-Tviteru

""E moja Srbijo, jadni smo mi kada pravo na javnu rec ima hodajuca/sedeca gomila kompleksa pod nazivom Teofil Pancic...", napisala je Pakova. "


Kao što je šefica na prostakluku , marifitlucima i govoru mržnje svog poslodavca izgradila karijeru i profesionalno čuva svoje radno mesto -- konačno od toga prekrasno ničim izazvano predobro živi ; tako i Gospodin Pančić od svog govora živi; čisto profesionalno ničim izazvan za to uzima novce ; podjednako dobro kao i šefica , godinama ! Dakle , to su dva plaćenika koji podjednako dobro žive od svog govora ( zato tako i govore to što govore) - za razliku od svoje čitalačke publike, koja nema sigurne izvore primanja i kad radi, te beduje ćutke strpljivo trpljački na paklenim mukama .
Očogledna je istina, da odkad javno govore Teofil i njegov poslodavac , kao odkad govori šefica a naročito njen poslodavac- stanovništvu je sve gore i gore a njima sve bolje i bolje.
Dakle,kako stvari stoje na današnji dan , oni su u prećutnom dogovoru i smišljenim aktivnostima koje njima donose napredovanje a nama nazadovanje i bezčasno bedovanje sa ispranim mozgovima - rasčovečeni i otuđeni od sopstvene prirode.
A svi oni koji misle da su Teofil i njemu slični , zajedno sa svojim poslodavcima glas javnosti, vrše istu manipulaciju kakvu vrši šefica i Teofil - za pare. Konačno, istinoljubivost i prosvetiteljstvo za pare zlo je koje proizvodi sva ostala zla. Sve je to zapravo sedmokraka kruna, na sedam aždajinih glava - a nama niotkud nebesni vitez Mihailo, da zbaci zlo sa našeg životnog neba , tako da dalje trpimo ove paklene medijske muke i sve što ide uz to . A svako zlo , pa i medijsko ima svoje pravo ka tiranin na kukavička i jadna čoveka . Oću da kažem , da smo mi nešto bolji-uljudniji i vi novinari zajedno sa političkim glasnogovornicima bili biste čovečniji i radili biste za časne i poštene ljude. Ovako ništarija do ništaka - života mi ništačkog !

Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na Facebook Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na Google Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na My Yahoo! Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na Live Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na MySpace Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na Twitter Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na Digg Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -15" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari