MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14

Oceni ovaj blog
Uskoro napredak u istrazi jataka

http://www.danas.rs/danasrs/hronika/uskoro_napredak_u_istrazi_jataka.3.html?news_id=249014

Nikad , ama baš nikad građanstvo neće saznati ko se krije u takozvanoj mreži jataka; koji su to uposlenici državne uprave / načelnici / ministri i sl. persone, koje su državu pretvorile u sigurnu kuću za ratne zločince , pljačkaroše i kriminalce ; te još uvek besčasno primaju plate od novca isceđenog od časnih, čestitih i poštenih ljudi .
Treba imati na umu da su svi, ama baš svi zločinci - pa i čuveni srbin legija ulemek, imali uredno izdata dokumenta u nadležnom ministarstvu sa novim identitetima ( a poneki i nekoliko različitih isprava ) ; i svi su primali uredno sve prinadležnosti od ove države, kao njeni zaslužni građani - čak i njihovi bliži i daljni članovi porodica.
Imajući u vidu da su u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti ( od oktobra do danas ), učestvovale sve registrovane partije , te da se stvar nije promenila za jotu ; sad kad su na vlasti oni koji su pruzrokovali ovu katastrofu ove države , samo lud može očekivati od njih istinu - naročito kad znamo koliko juče lepili su po zidovima Beograda plakate sa porukama u kojima je srbija proglašavana sigurnom kućom, te sa novim imenima bulevara i trgova . Kao što su deljeni ordeni oslobođenim zbog zastarelosti pedofilima ; tako će i ovi u datom trenutku biti odlikovani i ponovo veličani do neba - kao što su bili veličani pre neku deceniju od slobističkog dačića i šešeljizovanog tome . Živi bili pa videli .
Mada bih žarko želeo da ovi pljunu sebi u lice ( što je nemoguće ) i sebe same pohapse zbog svega što nam učiniše - jer nema ko !

Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na Facebook Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na Google Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na My Yahoo! Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na Live Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na MySpace Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na Twitter Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na Digg Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -14" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari

 1. hakim bej (avatar)
  Nisu jataci ovu zemlju doveli do bankrota, nego ministri.

  Bojim se da trosimo novce energiju, cast i ograniceno vreme gradjana trazeci pogresne ljude.

  Jataci su koristili ustavom zagarantovano gradjansko pravo da veruju u drugacije vrednosti od ovih naprednih evropskih.

  To sto je svapski djak Djindjic privatno raspisao poternicu za osumnjicenim, u visini 20 miliona evra iz drzavne kase, nikoga ne obavezuje da po toj poternici postupa. Obavezuje samo lovce na glave kos-a i db-a.
  Pravno gledano, ni jedan gradjanin nije u obavezi da saradjuje sa lovcima na glave, ni da deli novcani plen.

  Jataci... mos misliti. Pogrdna turska rec za casne domacine koji su pruzali utociste pobunjenicima protiv okupacije.
  Ažurirano 15.10.2012. u 15:33, autor: hakim bej