MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12 - Blogovi - Forum Krstarice
Prikaži RSS

123loncar

MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12

Oceni ovaj blog
Srpska napredna stranka hoće da osvoji Beograd do kraja novembra
Naprednjaci rešeni da smene Đilasovu vlast


http://www.danas.rs/danasrs/politika/naprednjaci_reseni_da_smene_djilasovu_vlast.56.html?news_id=249232"Riđi", kako ga iz milošte zovu, slovi kao borac za sirotinju i novu socijalnu pravdu u liberalnom gulikožnom srpskom kapitalizmu, koga vaspostaviše slobisti zajedno sa političkom pozicijom i opozicijom - ondašnjom i sadašnjom.
Može biti da je stvarno "Riđi" takav na malom prostoru ; ali, treba imati na umu da je on jedan od kreatora politike koju je DS sprovodila u celoj državi . Hoću da kažem, da ima živih ljudi i izvan beogradskih atara , koji pune državnu kasu iz koje je preko ustavnih privilegija glavnog grada, " Riđi" punio gradsku kasu iz koje mrvice daje sirotinji a sebi i svojim satrapima punio račune; preko navodno velike investicione komunalne aktivnosti u gradu . A to što ima srotinje, trudnica i penzionera bez opskrbe , đaka i sličnih socijalnih slučajeva nezbrinutih širom srbije - to nije njegov problem ; njega zanima samo kako da im izvuče preko zakonodavstva i vlade crno ispod nokta ; te napuni budžet i enormna sredstva skrene na gradsku kasu .
Te i takve političke , ekonomske i socijalne razlike kad se prave u državi - kaže se da se vrši eksplatatorsko istrebljivačko diskriminisanje stanovništva ( ono što fini politički kriminalci definišu i imenuju : kao beogradizacija države ). A za onog ko to dozvoljava ili ima političke moći da tako nešto spreči , kaže se da je saučesnik u diskriminaciji . A ako takva diskriminacija traje godinama , može se osnovano sumnjati da u njoj ima namera u kojima se na širem geografskom području političko ekonomskim pritiscima, primorava stanovništvo da krene trbuhom za kruhom ( a takva masovna pojava zove se nekako drugojačije - što će verovatno biti predmet iztraživanja u nekim boljim vremenima sa časnijim sudovima i sudijama ).
Dakle , ako je prekomponovanje begradske vlasti zarad ukidanja diskriminisanja sirotinje širom države i pozivanje na krivičnu odgovornost, onih koji su ovako nešto činili , zagovarali i tolerisali - onda je to politički korektno i državnički poželjno .A ako se čini sve zarad preuzimanja slave koju je "Riđi" stekao deleći bedu otetu zakonodavstvom od srpske sirotinje ; onda neka ih sve bude sram ; te neka ih stigne misterija leleka i jauka gladnih koja se čuje do neba ! Grđi su onda od svakog čovečanstvu poznatog Gilgemeša !

Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na Facebook Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na Google Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na My Yahoo! Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na Live Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na MySpace Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na Twitter Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na Digg Pošalji "MOJE PRAVO DA ŽIVIM IZVAN VAŠEG POŠTENJA I VAŠE ČASTI -12" na del.icio.us

Kategorije
Nekategorizovano

Komentari